Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Zna li neko gde ima da se kupi igracka, lutkan NODI ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta se primas kad nemas pojma? Ahahaha!Kada udjesh u Knez, skrenesh u Vuka Karadzica, pa udjesh u Carice Milice, idesh do Brankove, iz Brankove dole do Kameničke, pa u Gavrila Principa i onda nemam pojma o čemu pričaš uopšte i who the fuc*k is Nodi lutkan?
znate li mozda da li (i gde) ima da se kupi zlatna boja za dekoraciju uskrsnjih jaja?
znate li mozda da li (i gde) ima da se kupi zlatna boja za dekoraciju uskrsnjih jaja?
Nasla malog Nodija, na Konjarniku! A ovu knjigu koju trazis davnih dana dala na citanje i nikad mi nije vracena...:?ja kupila ogronog za 3500 u knjizarici na fontani, nbg, preko puta meka.....ali prosle godine
gde da kupim u bgd knjigu "Beskrajna prica" Mishel Endea (cena_?) hitno
kupaci kostim,sportski,dvodelni,nikako jednodelni njih ne volim da oblacim gadni mi.
znaci gace + gornji deo da bude ko sportski brus
da nema neke nakacene perle,aplikacije i zajebancije jer mi treba nesto udobno ispod mokrog odela da me ne zulja
ima li gde?
Odavno...E bre ljudi pa od kad postoji termin "lutkaN"? Al sam ja neobavestena:-D
ima. videla sam njihove proizvode u beautique parfimeriji (merkator ili rodic), tu ima sigurno, tako da bi trebalo da je bude i po gradu, pogledaj u jasminu ili beauty palace ako ti je to blize
ima li negde u bgd da se kupi kozmetika svajcarske kuce La Praire, konkretno parfem Silver rain , a i cena ako znate. hvala
gde da kupim u bgd knjigu "Beskrajna prica" Mishel Endea (cena_?) hitno