Giordanna
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
Da li neko moze da preporuci dobar sportko elegantni zenski komplet(pantalone i jakna-sako)u bez boji od nekog tanjeg materijalaa da nije lan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde mogu da nadjem neki dobar set za french manikir? Probala sam Aurin ali nisam zadovoljna.
Gde mogu da nadjem neki dobar set za french manikir? Probala sam Aurin ali nisam zadovoljna.
Koliko predloga, kako da se odlucim sad:-D
Jel ti koje ste predlozili imaju komplet ili se posebno kupuju lakovi?
Gde se nalaze Jaminove parfinerije? Gde moze da se nadje Bourjois?A gde maybeline moze da se nadje?
Uglavnom pisem na knjizevnosti, evo me po prvi put na ovom PFD-u.
Sredinom januara sam muzu na Buvljaku kupila s kosulje.
Zasto na Buvljaku ?
Tamo su bile 1300 din. a u buticima potpuno iste po 2000 din. ( npr, u buticina u podzemnom prolazu ispod Nusiceve), pa je i racunica jasna 2600 umesto 4000 din.
Da kazem da mi muz radi na takvom mestu gde postoji odredjeni dress code, ne sme da dolazi u texasu, ali ne mora ni da nosi odelo i kravatu, pa se odlucio za neku sportsku varijantu - pantalone od somota i sportske kosulje ( dzempere retko nosi, jer mu je na poslu jako dobro grejanje, a posao blizu ).
Kosulje su Turske 100 % pamuk, lepo izgledaju, kupila sam ih na 2 razlicita mesta, ali sivene su potpuno isto, samo su nalepljene razlicite etikete ( everithing i Jack Polo ) ma sve je bilo super do juce, kad sam uzela da peglam:shock:.
Rukav na jednoj od kosulja (na manzetni) se potpuno iskrzao, pogedam drugu kosulju i tu vec pocelo
.
Ne mogu da verujem, nije ih nosio ni 3-4 puta svaku, ima i druge kosulje, pa neka je i 5 puta, ali da se tako brzo uniste. Prala sam ih u masini, deterdzentom za osteljive tkanine na 30 ili 40 stepeni. Sumnjam da su izvadjene iz nekih zaliha, odn. sivene od trulog materijala, jer su lepe i mislim da se dobro prodaju..
Jos jedno nosenje i mogu u krpe, palo mi je na pamet da nekog ko ima masinu sa onom cik-cak opcijom ( narodu poznatijem kao endlanje) zamolim da obradi krajeve rukava, ne bi li docekao prolece i kosulje kratkih rukava.
Inace i te letnje kosulje su Turske, ali erten i sasvim su OK, nosio ih je celo proslo leto.
Osta mi muz bez kosulja :???:, dobro nije sasvim, npr. ima jednu "azaro" kupljenu ko zna kad, izgleda kao nova.
Moje pitanje je gde se u Bg mogu kupiti kvalitetne kosulje, naravno ne preskupe, jer je azaro ukinuo sportsku liniju ( nekad su imali radnju preko puta Tehnickiog fakulteta), sad se tu prodaju zenske kosulje, a malo nize preko puta Metropola iskljucivo klasicne, sto bi potezalo i stofane klasicne pantalone, sako, kravatu.
Pre kupovine sam se dvoumila da li da mu kupim jednu u Timbrelendu, ali bila je 5000 din., a i nisu imali neki izbor boja, tako da sam pomislila bolje 4, nego jednu, sad bi trebao da ide onaj engleski citat : "Nisam dovoljno bogat...", ali citiracu svog pokojnog dedu : "Jeftino meso - corba za plot", a ima ono : "Spolja gladac, a iznutra jadac."
Izjadah se ja vama, dakle gde mogu naci sportske kosulje a da ne kostuju 5000 din. i da se ne raspadnu posle 2 meseca i izgledaju kao da su nosene 20 godina ?
Pozdrav :wink:
Deborah mozes da nadjes u Jasminu i Lilly-ju
(mislim da je u pitanju komplet).
Jasmin imas u Knezu, na Terazijama, na Bulevaru.
Bourjois imas u DM-u, Beaty Palace...
Gde da kupim privezak zvoncicu ali ne malu nego veliku sa cirkonima i stapicem...videla sam u casopisu i mnogo mi se svidja , obisla sam vec deo grada i nema , svi mi nude neke male , koje su vise vile nego zvoncica ...Ima li ko pojma ???
Ovakve ?..ovo je muzejski primerakHe he... svi smo imali takve..., al trebaju mi ove s patikom - ove rozLe npr.![]()
![]()
Što mora na šniranje? Što ne mogu baletanke, one umeju da budu vrlo elegantne. Ili nešto ovako:Moja pacijentkinja ,izuzetno elegantna i poslovna zena ima problem sa hodom i vise ne moze da nosi cipele na stiklu.
Potrebna nam je stabilna peta do 4-5 cm,cipela na sniranje,ali da ne bude ona bapska varijanta,gruba i nezgrapna.
Znaci cipele bi trebalo da se dobro uklope u varijantu poslovne elegancije.Cena nije bitna ako vidite nesto molim vas prosledite info.Hvala unapred![]()
:x:x:xI posle toliko vremena i vaše pomoći - ja ne nadjoh...
ZAto ponavljam pitanje ...jel video neko negde ?
Žudim da je imam !
Moja pacijentkinja ,izuzetno elegantna i poslovna zena ima problem sa hodom i vise ne moze da nosi cipele na stiklu.
Potrebna nam je stabilna peta do 4-5 cm,cipela na sniranje,ali da ne bude ona bapska varijanta,gruba i nezgrapna.
Znaci cipele bi trebalo da se dobro uklope u varijantu poslovne elegancije.Cena nije bitna ako vidite nesto molim vas prosledite info.Hvala unapred![]()