Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da li neko zna gde mogu da kupim KALEIDOSKOP?

I ja sam trazio neki kvalitetan,ali nisam uspeo da nadjem.Trazio sam i kod kineza i sve ostale radnje sam pogledao onako usput i nista.Jedino na sta sam nailazio su obicni decji sa nekom plastikom umesto da su stakleni kristali.Kao mali imao sam jedan i bas su bili ti kristali,slike su bile extra,a nije bio nikakve specijalne izrade.Mozda ima u nekoj radnji tipa sve za ili u nekoj u kojoj prodaju one dzidza bidze kao indian shop tj taj fazon.Ali izgleda da je jedino resenje da narucis preko neta,recimo e-bay.Samo sto ja nisam hteo da se mlatim sa tim pa sam odustao jer kada platis takse i carine i silne gluposti za nesto sto ti kosta recimo 100 dolara ispadne oko 120 eura tj bukvalno duplo skuplje.

Nego evo ga moje pitanje:
Hocu da kupim neku zensku tasnu (nije za licnu upotrebu vec poklon) i izgleda da je Mona dobra marka koliko sam citao jer necu one nakicene i sljastece torbice (hocu nesto kvalitetno a da bude elegantno).Nego gde mi preporucujete da pogledam tj da li ima neke vece razlike u ceni u prodavnici u Knez Mihajlovoj i u nekoj drugoj njihovoj prodavnici?Thanks

Nego evo ga moje pitanje:
Hocu da kupim neku zensku tasnu (nije za licnu upotrebu vec poklon) i izgleda da je Mona dobra marka koliko sam citao jer necu one nakicene i sljastece torbice (hocu nesto kvalitetno a da bude elegantno).Nego gde mi preporucujete da pogledam tj da li ima neke vece razlike u ceni u prodavnici u Knez Mihajlovoj i u nekoj drugoj njihovoj prodavnici?Thanks

Andrej,
sve zavisi za koga kupujes i koliki je ti je budzet.
Ako je za mladju osobu onda mozes da pogledas u Benettonu,
ali su skuplje.
Takodje mozes da pogledas u prodavn. Colours & Beaty u Sremskoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back