Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde ima da se kupi rukavica za tusiranje, sa jedne strane sundjer sa druge malo grublja, moze ruka da se zavuce izmedju te dve strane? takvu godinama koristim, obicni sundjeri mi ne odgovaraju, treba mi nesto grublje..a u prodavnici gde sam je kupovala vise ne dobijaju....
ima neko predlog?

znate sta mi treba? Ona nazovimo je kao udica za mindjuse, onaj deo sto se stavlja u uho.

gde ima to da se kupi ? i koliko to moze otprilike da kosta?

Pokusacu da ti objasnim gde se u Kosovskoj nalazi prodavnica (nadam se da jos postoji): kada ides od Trga nikole Pasica prema Kosovskoj ulicom koja je sa leve strane Skupstine, na uglu skrenes levo u kosovsku - otprilike drugi lokalcic sa leve strane - u izlogu su obicno ogrlice, a kada se udje u podrumu su perle i ostali pomocni matrijal - tu bi trebalo da ima i "udica" i ne bi trebalo da su skuplje od 20 din.

U poslednjem broju CKM-a ,na kraju je neki editorijal sa vesom zenskim koji je meni prelep a i cene su pristojne.Naravno,nisu napisali gde se nalazi radnja.Zove se donji ves passion i Reserved!Ima li neko pojma gde se to prodaje?Hvala unapred.

Ako neko zna ili ide do apoteke neka mi kupi oftalmol kapi za oci..?

Sve sto te zanima po apotekama, nazovi 988 i trazi telefone za informacije o lekovima, za privatne i drzavne apoteke, onda okrenes te brojeve i ako postoji neka apoteka u beogradu da ima taj lek oni ce ti reci, jer svakodnevno dobijaju izvestaj o deficitarnim lekovima. Ako je lek na crnoj listi, tj. drzava nije odobrila njegovu prodaju kod nas, onda ga mozes naci samo u nekoj privatnoj apoteci koja ga drzi ispod tezge.

Hvala malina..inace kazu da se prave u cg..da ne poverujes..uzeo sam svojevremeno neku zamenu..bolje da ne znas sta me snaslo..bol..svrab..belo..nista nisam video 2 dana..moracu se dobro raspitati da li su pravljene identicne..poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back