alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
fala, pogledacu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...evo ovako...dve stvari mi trebaju....
1. PRADA cipele u Bgd-u i
2.modeli Irene Grahovac takodje u Bgd-u...
...pa sad ..ako neko zna od vas gde to može da se pogleda, uštedeo bi mi dragoceno vreme...
Meni je najbolji "Studio Plus" u Enjubu u bloku 45, ali ne znam gde si ti na nbg, mozda su ti oni malo daleko. tel 151-389, meni je frizirala Ivana (gazdarica), ali verujem da su i druge devojke iz salona ok.
IRENA U trznom centru MILENIJUM, PRADA cipele DISTANTE Kralja petra neznam broj. .pozzzz
Ralph Lauren, armani jeans.
Da li neko zna gde u BG mogu povoljno da kupim krzno na metar? Treba da ga stavim na kapuljaču i rukave od jakne..
Našla sam na jednom mestu, ali metar košta 1.200 din, a meni treba 1.4m, što mu dođe oko 1.700 din, tj. skuplje i od sam jakne..![]()
Jesi gledala u Italtesu?Tamo ima sigurno.
Crvene gumene cizme, ima li negde u bg?
Crvene gumene cizme, ima li negde u bg?
Ako neka devojka/žena koja je iz Bgd-a ide ovih dana do delta city tržnog centra,i svrati do ZARE da li bi mogla da pogleda na muškom odeljenju da li imaju br.42 od muških čizmica koje izgledaju ovako(pokušaću da opišem)braon koža,kao da je izlizana,poluduboke,slične bajkerkama,sa strane imaju ušivenu široku gumu...Ja sam iz NS,mom mužu su se dopale a nema broja ovde,i sad bi do Bg po njih a ja ne bi da krećem ako nema broja.Hvala unapred!