Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ovo onaj gaaadni klip sa odranim živim ovcama?
jbt, istraumirala sam se i sad kad god u istom postu stoji youtube i ovca ja ne otvaram =(

:D Nije, Parka, ovo je obicno prostonarodno brojanje ovaca pred spavanje...u spotu ih ima ravno 100 komada i dobijene su javnim pozivom preko sajta...bilo je - dajte ovce, skupljamo ovce, pravimo spot i svi slali JPEG svojih ovaca :P
I tako su nastale user-generated sheep
broje se pred spavanje, skacu i na kraju zaspu i one :D

(ima jedna shnicla samo, sve ostale su fine ovce, slobodno klikni ;)

s vetrom u lice ' ne kupuj u indi radnjama tamo ta ulja smduckaju
idu u MERKUR na Bežanijskoj kosi (usput ima svašta tamo i sjaaaajni isparivači, baš SPA e ne onaj kineski kič )
tip form Betty: LOTOS je mmmm.....:)

ps, ako ideš, hoćeš i meni d akupiš pa se nađmo u centru i imaš kafu i kolač :P Meni daleko, ali mi treba iz Merkura lotos, narandža, cimet, i neki eukaliputs, da se nađe,.

Zna li neko gde ima da se kupe pecati za iscrtavanje na noktima?Verovatno u specijalizovanim radnjama za pedikir i manikir itd. kao sto je nekad bila Donna na Slaviji, ali sada ne znam nijednu slicnu radnju, a Donna se izgleda preselila negde.

Da li neko zna gde u Novom Sadu ima da se kupi knjiga ''Pojedi tu žabu'', pisac Brajan Trejsi? Ne mora nova.
Gledala sam u Solarisu na Spensu, u Starom prostoru, u Knjižari u Jovinoj, u Mostu, u IPS-u, u Nolitu, u Stylosu....nigde nema :(...

Da li neko zna gde u Novom Sadu ima da se kupi knjiga ''Pojedi tu žabu'', pisac Brajan Trejsi? Ne mora nova.
Gledala sam u Solarisu na Spensu, u Starom prostoru, u Knjižari u Jovinoj, u Mostu, u IPS-u, u Nolitu, u Stylosu....nigde nema :(...

naruci diretno od izdavaca, samo platis postarinu a jos je fora da kad narucis dobijes popust ....
ja sam ga upoznala ali sam zaboravila kako se zove. Mislim da je jedan Jovanovic :)
Ali uglavnom je FINESA:
evo ej ovde http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_2491.html
ali zbog cene preporucujem ipak da okrenes ebeni telefon od izadavaca da ti kazu gde ima ili posalju...

naruci diretno od izdavaca, samo platis postarinu a jos je fora da kad narucis dobijes popust ....
ja sam ga upoznala ali sam zaboravila kako se zove. Mislim da je jedan Jovanovic :)
Ali uglavnom je FINESA:
evo ej ovde http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_2491.html
ali zbog cene preporucujem ipak da okrenes ebeni telefon od izadavaca da ti kazu gde ima ili posalju...
Hvala Betty, ovo na yu4you sam videla, ali ne da deru, nego boli....inače ta knjiga je koštala oko 400 din. u knjižarama....zvaću izdavača u ponedeljak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back