pa bre zene imate temu gde ima da se kupi breeeeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj tako...duša joj ulicom luta bez kaputa,bez kaputa...![]()
qq ozepsce zbog mene,jos ako navuce nesto na pluca gde ce mi dusa![]()
ma cmoksSINDI:ludace nijedne![]()
maldaneri:E da,stvarno,da li ima neka "diskontna" prodaja kaputa negde?Bila je radnja Murina pored glavne filijale postanske stedionice u 27-og marta,ali je zatvorena...Plus , da li neko zna gde imaju neke cizmice?Zaobljen vrh , duboke a da ne kostaju 10.000din ???Pozdrav svima
anakin:i hocu ovo...buaaa...i nema moj broj...
jel se nosi ovo kod nas?
Namestaj "Aleksandar",imas u Ustanickoj,RK u zemunu i imaju negde kod Fontane prodavnicu.Na poslu smo skoro kupili kozne oko 5000din,ali su bas extra!Supica:Ja jurim povoljne kompjuterske stolice.
Gde je najbolje da pogledam..neka ideja?
U novom Merkatoru u onoj velikoj sportskoj radnji,zaboravih kako se zove.Bugy:zna neko gde u BG ima onih tegica sto se lepe,mogu da se stave oko ruke,noge.CENA
A koje su to? Bile neke u Naru letos, al ne znam da l na te misliš. Nar ti je u Srpskih Vladara blizu Cicibana.Venerica Bgd:jel znate gde ima da se kupe one farmerke na tregere sto pola grada nosi?? sramota me da startujem devojke po gradu![]()
xiaoyu:A koje su to? Bile neke u Naru letos, al ne znam da l na te misliš. Nar ti je u Srpskih Vladara blizu Cicibana.
![]()
Mislim da ih ima u ZARI ja sam jedne tamo kupilaVenerica Bgd:jel znate gde ima da se kupe one farmerke na tregere sto pola grada nosi?? sramota me da startujem devojke po gradu![]()