Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da,stvarno,da li ima neka "diskontna" prodaja kaputa negde?Bila je radnja Murina pored glavne filijale postanske stedionice u 27-og marta,ali je zatvorena...Plus , da li neko zna gde imaju neke cizmice?Zaobljen vrh , duboke a da ne kostaju 10.000din ???Pozdrav svima

maldaneri:
E da,stvarno,da li ima neka "diskontna" prodaja kaputa negde?Bila je radnja Murina pored glavne filijale postanske stedionice u 27-og marta,ali je zatvorena...Plus , da li neko zna gde imaju neke cizmice?Zaobljen vrh , duboke a da ne kostaju 10.000din ???Pozdrav svima

Murin outlet je "ispod" katastra i sluzbi skupsine grada u 27. marta (u atrijumu zgrada preko puta postanske stedionice). Bila sam pre tri nedelje, ali nisam obratila paznju da li imaju kapute.

Venerica Bgd:
jel znate gde ima da se kupe one farmerke na tregere sto pola grada nosi?? sramota me da startujem devojke po gradu :D
A koje su to? Bile neke u Naru letos, al ne znam da l na te misliš. Nar ti je u Srpskih Vladara blizu Cicibana. :D

bug.gif

a gde ima da se kupi........lepa, kvalitetna bizuterija, koja je poput one u magu, mexu.....ne zanima me ono sto ima kod kineza, sem ako ne znate za nekog "specijalnog" kineza. jos ako nisu komadi po 3000, 4000, 5000.........pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back