Nisam nikad ni čula da postoje takvi domovi. Bas interesantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekoliko? U Kragujevcu ima više od nekoliko, u bg mogu samo da pretpostavim. Ali nešto je čudno sa njihovim oglašavanjem, da li se plaše inspekcije, ne znam. Ako znaš da se mogu naći, znaš li i gde?Има их неколико и сви се могу наћи на интернету.
Ima, i nisu baš ni jeftini, 200+ eur samica sa troškovimaNisam nikad ni čula da postoje takvi domovi. Bas interesantno.
Не знам због чега те мрзи да укуцаш у претрагуNekoliko? U Kragujevcu ima više od nekoliko, u bg mogu samo da pretpostavim. Ali nešto je čudno sa njihovim oglašavanjem, da li se plaše inspekcije, ne znam. Ako znaš da se mogu naći, znaš li i gde?
Za te pare ima i garsonjera.Ima, i nisu baš ni jeftini, 200+ eur samica sa troškovima
Sobe su još jeftinije.Za te pare ima i garsonjera.
Znak ali retko ko hoće da iznajmi sobu kod nekog u stanu, a nekad je to bilo normalno.Sobe su još jeftinije.
Моја рођака је годинама издавала собу студенткињама и ја гарантујем да ни код куће нису имале боље услове. ТВ, компјутер, клима, леп намештај, излаз на терасу...Znak ali retko ko hoće da iznajmi sobu kod nekog u stanu, a nekad je to bilo normalno.
Vi mene zaj... Jesam li ja pitao za sobu ili garsonjeru? Evo da ponovim, ako neko zna za neki privatni st. dom značio bi mi link, tel., bilo šta, hvalaМоја рођака је годинама издавала собу студенткињама и ја гарантујем да ни код куће нису имале боље услове. ТВ, компјутер, клима, леп намештај, излаз на терасу...
Нико те не зајебава. Знам колико и ти, имаш интернет па тражи.Vi mene zaj... Jesam li ja pitao za sobu ili garsonjeru? Evo da ponovim, ako neko zna za neki privatni st. dom značio bi mi link, tel., bilo šta, hvala
Tako jeНико те не зајебава. Знам колико и ти, имаш интернет па тражи.
ali covek ima pravo..pitao je za dom a ti pricas o rodjaci..jel to pokusavas njoj da nabacis stanara ili samo odgovaras na pitanje koje nije ni postavljeno?Нико те не зајебава. Знам колико и ти, имаш интернет па тражи.
pa nije..takve ustanove se ne reklamiraju toliko javno jer su u sivoj zoni.Tako je![]()
Jeste Tabe to nas dve pravimo biznis, izdavanje soba studentimaali covek ima pravo..pitao je za dom a ti pricas o rodjaci..jel to pokusavas njoj da nabacis stanara ili samo odgovaras na pitanje koje nije ni postavljeno?
Ма не, она више не издаје. Само кажем да се може и тако лепо сместити ако имаш среће да нађеш нормалног газду и уредну собу.ali covek ima pravo..pitao je za dom a ti pricas o rodjaci..jel to pokusavas njoj da nabacis stanara ili samo odgovaras na pitanje koje nije ni postavljeno?
zasto da ne..ako je soba dobra, po dobroj ceni ti cinis uslugu oboma, i zeni da zaradi i stanaru da nadje dobar smestaj. nema nista loseg u tome.Jeste Tabe to nas dve pravimo biznis, izdavanje soba studentima
Može ali svi bi sad stan ili apartman u studentsko domu, sobe ih sada slabo zanimajuМа не, она више не издаје. Само кажем да се може и тако лепо сместити ако имаш среће да нађеш нормалног газду и уредну собу.
sto je jako tesko... mislim na to normalno i da je jos udvojenoМа не, она више не издаје. Само кажем да се може и тако лепо сместити ако имаш среће да нађеш нормалног газду и уредну собу.
zbog cene.Može ali svi bi sad stan ili apartman u studentsko domu, sobe ih sada slabo zanimaju
Знам. Може да нађе цимера па да деле трошак.Može ali svi bi sad stan ili apartman u studentsko domu, sobe ih sada slabo zanimaju
Da, da, kad bi svi mogli da žive prekoputa faxa koji studiraju e to bi bilo super.sto je jako tesko... mislim na to normalno i da je jos udvojeno
inace cene su otisle u kujaac. ispod 300 evra bilo sta normalno u gradu se tesko nalazi..
Da, uvek je isplativije iznajmiti veci stan. Mi smo nekad iznajmljivalj veliki, sa tri sobe pa deliki troskove.Знам. Може да нађе цимера па да деле трошак.
Da, uvek je isplativije iznajmiti veci stan. Mi smo nekad iznajmljivalj veliki, sa tri sobe pa deliki troskove.
Proveri jel hotel Slavija još uvek pruža te usluge.Ima, i nisu baš ni jeftini, 200+ eur samica sa troškovima