Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znak ali retko ko hoće da iznajmi sobu kod nekog u stanu, a nekad je to bilo normalno.
Моја рођака је годинама издавала собу студенткињама и ја гарантујем да ни код куће нису имале боље услове. ТВ, компјутер, клима, леп намештај, излаз на терасу...

Моја рођака је годинама издавала собу студенткињама и ја гарантујем да ни код куће нису имале боље услове. ТВ, компјутер, клима, леп намештај, излаз на терасу...
Vi mene zaj... Jesam li ja pitao za sobu ili garsonjeru? Evo da ponovim, ako neko zna za neki privatni st. dom značio bi mi link, tel., bilo šta, hvala

ali covek ima pravo..pitao je za dom a ti pricas o rodjaci..jel to pokusavas njoj da nabacis stanara ili samo odgovaras na pitanje koje nije ni postavljeno?
Ма не, она више не издаје. Само кажем да се може и тако лепо сместити ако имаш среће да нађеш нормалног газду и уредну собу.

Ма не, она више не издаје. Само кажем да се може и тако лепо сместити ако имаш среће да нађеш нормалног газду и уредну собу.
sto je jako tesko... mislim na to normalno i da je jos udvojeno :)
inace cene su otisle u kujaac. ispod 300 evra bilo sta normalno u gradu se tesko nalazi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back