Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Надам се да ће неко знати... Погледао сам у четири продавнице и нисам нашао...

Треба ми средство за прање (скидање флека са) инокс шерпи... Било некад да се купи под називом inox axel али не могу више да нађем (сива пластика, црвено-бела етикета). Пожељно то исто, али прихватам и било шта друго, само да ради.
To nisam odavno videla, mada nije mi ni trebalo, nekad sam imala,šporet na plin pa mi je jedino to pomagalo da one žice fino oribam.

Треба ми средство за прање (скидање флека са) инокс шерпи... Било некад да се купи под називом inox axel али не могу више да нађем (сива пластика, црвено-бела етикета). Пожељно то исто, али прихватам и било шта друго, само да ради.
mozda da potražis od drugog proizvodjaca..

Da li znate u kojem - pretpostavljam restoranu brze hrane daju ovakav "escajg" :lol: i da li ima i opcija nož/kašičica?
Inače viljuškica je braon boje.

20231009_104120.jpg

Da li znate u kojem - pretpostavljam restoranu brze hrane daju ovakav "escajg" :lol: i da li ima i opcija nož/kašičica?
Inače viljuškica je braon boje.

Pogledajte prilog 1424853
Mislim da su Maxi i Ideja davali te paketice kad kupis gotovu hranu kod njih i da je u njima bila i kasika.

U svakom slucaju secam se da je Ideja na Uscu, (vise je nema sad je Maksi tamo) imala kasike posebno da uzmes.
Mozda sad Maxi na Uscu ima jer tamo jedu skoro svi prodavci..

Mislim da su Maxi i Ideja davali te paketice kad kupis gotovu hranu kod njih i da je u njima bila i kasika.

U svakom slucaju secam se da je Ideja na Uscu, (vise je nema sad je Maksi tamo) imala kasike posebno da uzmes.
Mozda sad Maxi na Uscu ima jer tamo jedu skoro svi prodavci..
Jao bre tabe, znam da daju. Msm skoro svi daju ali mene zanima konkretno ovaj model/dezen. Videla sam pored klupe gde je ostavljena viljuška kesu sa logom volta ali bilo mi bzv da tražim račun na kesi a i pitanje dal je kašika uopšte došla u toj kesi

Слажем се... Зато сам и гледао у четири различите продавнице - нигде нисам пронашао опис нечега што има такву намену.
Videla sam danas u Sop&gou istu takvu srebrnu flašu sa crvenom etiketom alo nisam mogla da pročitam čemu je namenjena nisam ponela naočare.

Iz nekog razloga neçe da otvori link.
Mada, po nazivu sajta verovatno je u pitanju veleprodaja a meni je potrebno samo po jedno.
Zato i pitam jel neko možda zna koji lanac brze hrane je u pitanju.
Pa pitala bi da mi daju ili bi se žrtvovala i pojela nešto zarad toga. Mada mene užasava hrana upakovana u plastiku i stiropor. I gadni su mi svi ti fastfud meniii zbog palminog ulja

Iz nekog razloga neçe da otvori link.
Mada, po nazivu sajta verovatno je u pitanju veleprodaja a meni je potrebno samo po jedno.
Zato i pitam jel neko možda zna koji lanac brze hrane je u pitanju.
Pa pitala bi da mi daju ili bi se žrtvovala i pojela nešto zarad toga. Mada mene užasava hrana upakovana u plastiku i stiropor. I gadni su mi svi ti fastfud meniii zbog palminog ulja
otkucaj u googlu plasticni pribor za jelo i izaci ce ti gomila proizvodjaca..
inace imas u Ikea..otkucaj i posudje za decu Ikea..imas izbor

Пронашао у лилију... Прво сам отишао у два у мом крају, нису имали... На крају сам звао телефоном, да поуздано сазнам где имају... и купио у Сремској.

Ne mogu na forumu da pronađem zgodno mesto za ovo pitanje, neću ništa da kupim već da zakupim, tačnije moj sin. Kako doći do informacija o privatnim studentskim domovima u bg sa mesečnim zakupom sobe? Jedva smo na haloogl našli jedan, na drugim nula? Siguran sam da ih ima puno više, da li ja ne znam gde valja tražiti? Pliz pomozite ili premestite ovo negde gde je priličnije, hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back