- Poruka
- 132.066
sluze i za pravljenje hlebaKod mene u planinskom selu zovu se 'karlice' i sluzile su, i jos uvek da se mleko zakajmaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sluze i za pravljenje hlebaKod mene u planinskom selu zovu se 'karlice' i sluzile su, i jos uvek da se mleko zakajmaci.
ne moze to bas takoZato sto sam pregledao sve oglase i sajtove i nisu normalni,zato i trazim nacve da prepravim u lavabo
ako hoce od drveta ima da ga kosta debelo jer je puno drvo skupo.Nije ti otvoren pp, pošalji mi crtež kako bi trebalo da izgleda, dimenzije, debljina drveta, vrsta drveta,
setih se nekoga iz zavičaja ko se bavi drvenarijom, pa ću da pitam.
ne moze to bas tako
kako mislis da zakacis sifon?
onda, te nacve nemaju dubinu koja ti je potrebna za lavabo, prskace ti na sve strane
i nemaju sigurnosni odliv vode.
a ako mislis cisto da se "zapiras"
i ljudi na selu su za to koristili lavore a ne nacve.
ako hoce od drveta ima da ga kosta debelo jer je puno drvo skupo.
pazi na to ce mu otici drveta skoro kao i za plocu stola jer mora da ima debljinu koja se izdubi..to sta on hoce je cena u stotinama evrai.
Bas kao one sa slikaNije ti otvoren pp, pošalji mi crtež kako bi trebalo da izgleda, dimenzije, debljina drveta, vrsta drveta,
setih se nekoga iz zavičaja ko se bavi drvenarijom, pa ću da pitam.
Ima ocigledno raznih oblika i velicina a svaki je kao lavabone moze to bas tako
kako mislis da zakacis sifon?
onda, te nacve nemaju dubinu koja ti je potrebna za lavabo, prskace ti na sve strane
i nemaju sigurnosni odliv vode.
a ako mislis cisto da se "zapiras"
i ljudi na selu su za to koristili lavore a ne nacve.
ako hoce od drveta ima da ga kosta debelo jer je puno drvo skupo.
pazi na to ce mu otici drveta skoro kao i za plocu stola jer mora da ima debljinu koja se izdubi..to sta on hoce je cena u stotinama evra.
nacve su plitke.. ili da nadje one za surenje svinje![]()
drvo se premaze..nije to problem ali niej ni par hiljada koliko on misli da ce proci.Slažem se, plus koliko će to drvo da izdrži, istruliće...
A cena drveta za ogrev je poskupela skoro 100%...
Svejedno samo kad ih negde nadjem uporedicu sa dimenzijama postojeceg zbog postolja,cak sam mislio i balvan da izdubim za sifon i na njega postavimPa tu ima raznih oblika i veličina, ja ne mogu da ti pomognem ako ti ne sarađuješ...
Jel moguce da toliko ne kapiras da nije bitna dubinapogledaj koja kolicina drveta treba za ovo
sa ovim ce ti celo kupatilo biti mokro kad krene da prska.Jel moguce da toliko ne kapiras da nije bitna dubina
Pogledajte prilog 1162280
Ne brini necesa ovim ce ti celo kupatilo biti mokro kad krene da prska.
krajnje neprakticno
Nacve da...slicnog su oblika kao i karlicesluze i za pravljenje hleba
sto ne uzmes normalan lavabo kao svi drugi?

, a sve je gotovo samo da ga montiraš.ali ovo ne mozes da korsitis.
Ladno je ruzan,uopste necu da izgleda kao da je lavaboOvaj ti je 28.000 nije 1000 evra, a sve je gotovo samo da ga montiraš.
https://sasomange.rs/p/112139871/drveni-lavabo-lavaboi
Taman je sveako ima niskomontaznu bateriju nece moci da ga koristi.
ali ovo ne mozes da korsitis.
prvo treba da probijes otvor velicine sifona.
drugo moras da ga prelakiras
trece kakva ti je baterija?
niskomontazna ili zidna?
cetvrto, moras nekako da ga privrstis a ovo nema zasta da se kaci.
E bila ja kod njih nedavno i kupila. 1 za 1oo. Imaju samo jedan tip grabulje u par veličina ali mogu i da naprave po zelji. Hvala Nina@breadcrumb
Nasla sam ti ovo.Oni prave zen baste ..i verovato imaju ili mogu da ti naprave i grabuljice a u Zemunu su
https://www.moja-delatnost.rs/zen-basta-proizvodnja-najpovoljnije-beograd/radionica-blink/MMxObMA4
drago mi je da si resila svoj problem..i srecno sa zen basticom..E bila ja kod njih nedavno i kupila. 1 za 1oo. Imaju samo jedan tip grabulje u par veličina ali mogu i da naprave po zelji. Hvala Nina
HvalaImaš u Kući čaja u Sv.Save ulici na Slaviji. Čajnik i 2 šolje su 3.300,00. Oni kao jedna šolja što ima po kafićima nema da se kupi, bar sam to tražila dobrih godinu dana, i to samo ako imaš nekog da ti da iz kafića, ja nisam imala.