Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala kuco
ici cu da vidim, nije mi daleko ta prodavnica...ok mi to deluje, mada, za ono za sta mi treba, mislim da mi nece odgovarati sto je hvataljka na vrhu stapa u stranu....jer ova `rupa` koju bi da pocistim mislim da nema mesta da iskrecem stap...
vidi u prodavnici..zavisi za sta ti treba..ja imam takavu slicnu hvataljku koju sam kupila preko neta i sluzi mi kada mi nesto zapadne iza radnog dela ili kreveta i slicno i prakticna je

videcu
a stavi link te tvoje, zanima me
mislis da se posle par godina secam preko koga sam kupila..mozda preko alija jer preko njih dosta kupujem ali sam ti slikala kako moj izgleda

hvataljka.jpg

ja ga meljem komplet

dajte preporuku za blender (necu nutribulit)
imala sam filipsov blender i bila sam zadovoljna..vise nemam blender i ne znam da li cu ga kupovati jer sam se zasitila sa nutribulitom
na uši su mi izlazili razno razno izmiksano voce i povrce :) i taj nutribulit je da izvines jedno sr...
a kupila sam bošov secko koji mi zavrsava posao
bas ovakav crveni
1603311366181.png

ono sto ti preporucujem je da otkucas u googlu "blender" i sama pogledas..imas ih raznih i raznih cena
obavezno pogledaj u Tehnomaniji iz razloga sto oni daju na kredu bez kamate

imala sam filipsov blender i bila sam zadovoljna..vise nemam blender i ne znam da li cu ga kupovati jer sam se zasitila sa nutribulitom
na uši su mi izlazili razno razno izmiksano voce i povrce :)
a kupila sam bošov secko koji mi zavrsava posao
bas ovakav crveni
Pogledajte prilog 784737
ono sto ti preporucujem je da otkucas u googlu "blender" i sama pogledas..imas ih raznih i raznih cena
obavezno pogledaj u Tehnomaniji iz razloga sto oni daju na kredu bez kamate
Jeste oni daju inače razne povoljnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back