Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kupujem preko kp počev od televizota
ja sam tv kupila od sad vec cuvenog Mikija sa kp, dobila sam tv iz madjarske (EU), original pakovanje, racun, garancija (vazi kod nas)..Miki doneo odmah, povezao sve i namontirao youtube, popio limunadu i otisao...brz, nenametljiv i poslovan. Plus, ti tv-i su iz EU, kvalitetniji nego isti al` za nase trziste.
A preko 100e je bio skuplji isti model u tehnomaniji.
sporet, ves masinu, frizider, tablet.....odaberem model koji hocu, ukucam eponudu, i iskoci mi gde je najjeftinije (sa free prevozom, unosom u kucu...racun i garancija se podrazumevaju)

e baš ista priča, tv u tehnomaniji 56000 din a kod mikija 45.000 sa sve instalacijom i garancijom. Još roba iz EU nova, ne ova naša za pakistansko tržište (stari LG odmah po isteku garancije pojavile se linije a plaćen 600 evra) Mada i na tom kp ima namazanih prevaranata, mora da ima barem 10 ocena i da odgovara na poruke.
Vidi ove delimano prevarante čime se sve služe i kako zamajavaju sirote penzionere koje nemilice pljačkaju:

Untitled-12.jpg

Poslednja izmena:
Pa kada je roba koju prodaju džabe na veliko iz kine, samo nalepe ime. Garancija pa nije to tako loše, sastavi to dve godine a i ako rikne, daju ti opet tu kinesku dranguliju. Pre par godina sam naišao na jezivu prevaru velikih trgovinskih lanaca, te sitne uređaje su prodavali i odmah se pokvari, šema je bila dok ti ne vratiš ili zameniš oni vrte tvoje pare. Uređaji po par $ se prodaju za 10-20$ pola kupaca nikada ne reklamira već baci.
Jako je bitno da servisna služba bude blizu zato gotivim lidl - samo im ostaviš u radnji uređaj a oni dalje petljaju.

kako sam razumela, 1 sec tv reklame je valjda 180e....
u nedogled se vrti delimano, i sve iz top shop-a.......
nikad ne kupujem ono sto se reklamira....a bice da im se jaaako isplati, cim tako dugo traju reklame
nisam bio zadovoljan sa delimanom..imao sam njihov tiganj i shebo se za mesec dana koriscenja..
vise ih nisam kupovao..
a to je bila neka akcija..znas ono uz slicice sto dobijas u rodi ili maxiju uz racun i onda ostvaris 50% popusta, tako da je kupljen zvanicno originalan.

E ja sam se upecao na taj delimano tiganj ko šaran na bućku tj moja keva. Imao ja neki Tefal 10 godina tiganj, više nije mogao da se opere koliko je bio ufajtan od prženja al radio ko prvog dana, povremeno dotegnem ručku. I uzme meni keva taj delimano tiganj nov, svemirska tehnologija, neuništiv bla bla bla. I ja onaj tefal u kontejner, par dana kasnije stavim dva jajeta na oko i parče slanine da pržim. Ja vidim to ne mrda na tiganju, da skinem jok mora špahtla skinem ostane nacrtano jaje na oko i šunka. Probao još par puta pa u kontiš.

...delimano tiganji su odlicni, samo se oni ne ukljucuju na jacinu recimo 6 jer je njima dovoljno 3, ja przim jaja na 3-4 kapi ulja, lete po tiganju i ne samo oni vec i omleti i meso ma sta god, u tom tiganju pravim i rizota i svasta nesto nikad jace od 4 dok se malo tiganj ugreje i odma smanjiti na 3 i to je to...prezadovoljna sam....ja sam ih kupila na akciji 2kom., za 1999,00

Ja sam preko KP kupio Demon trimer, poljski i neke alate za vikendicu. STiglo mi tamo za 2 dana od kontakta i super sam zadovoljan.

Kako garancija za TV važi kod nas kad kupujete na Kp?
Ne treba mi skorije TV (da kucnem u drvo) ali nije zgoreg imati informacije.

где могу да купим 'вако нешто?

ntFHazw.jpg

или

JAA6UqY.jpg

питала по цвећарама у крају, сви само нешто слежу раменима.
Aranžman takav ili ambalažu?
Ovo dole je ili obruč za tortu ili staro metalno sito za brašno. Ovo gore sam viđala samo na Pinterestu.
A biljke sakupljaš pa napraviš sama. Većina su čuvarkuće.

Aranžman takav ili ambalažu?
Ovo dole je ili obruč za tortu ili staro metalno sito za brašno. Ovo gore sam viđala samo na Pinterestu.
A biljke sakupljaš pa napraviš sama. Većina su čuvarkuće.
понета је да купим све одједном. са амбалажом. немам времена да скупљам.
радије бих стакло или неку керамику....грнчарију...ове слике су само пример шта бих, не значи да ми треба идентично.

понета је да купим све одједном. са амбалажом. немам времена да скупљам.
радије бих стакло или неку керамику....грнчарију...ове слике су само пример шта бих, не значи да ми треба идентично.
Onda ne znam.
Ali evo ovde ima miks čuvarkuća, ako ipak rešiš da praviš.
http://rasadnikmihalek.com/proizvodi/perene/mix-10-vrsta-cuvarkuca/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back