Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A i secka cu da kupim, on mi cesce treba nego blender. Hocu da imam kad mi zatreba, a ne da se mrljavim sa masinom za meso, dusu ispustim na nos dok sameljem, a na obicno rende veceras rendah celer, izremdah i nokat:lol:

nikad nista ne kupujem na kredit
Pa dobro svako prema svojim mogućnostima, da nije tih kupovina na rate ja ne bi imala ni jedan aparat u kući. Doduše secka sam kupila u Delimanu na akciji, i savršen im je, ustvari sve što sam kupila njihovo je super.

Ne mogu da skupim od nečeg što ne može da dobaci do sledećeg meseca,

pogresno razmisljas..a kako otplacujes rate?

stvar je u tome da sama sebe kreditiras
umesto sto bi dala na otplatu rate, stavi sa strane..i tako onoliko meseci na koliko bi uzela..
samo je potrebno strpljenje..na kraju ces i bolje proci jer ces dobiti i popust za gotovinu :D

pogresno razmisljas..a kako otplacujes rate?

stvar je u tome da sama sebe kreditiras
umesto sto bi dala na otplatu rate, stavi sa strane..i tako onoliko meseci na koliko bi uzela..
samo je potrebno strpljenje..na kraju ces i bolje proci jer ces dobiti i popust za gotovinu :D
Jel čitaš ti šta piše? Da ti objasnim.
Svakako idem u minus svakog meseca. Kupila nešto ili ne. Rata mi nikada nije veća od 2.000 mesečno. Da kreditiram sebe ili pozajmljujem od sebe i svskog meseca plaćam kamate na to, ali to je jedini način.
Ti misliš da znaš bolje? Ajde ti živi ceo mesec od 20.000,00 plati račune, jedi, uštedi eto 2.000,00 pa dođi da mi objasniš kako :ok:

nisi razumela stasam ti rekao
reklasi da si kucne aparate kupila na rate
ja kazem da si ti svakog meseca otplacivala tu ratu
umesto sto si je dala banci, mogla si da je das sebi i kad skupis dovoljnu kolicinu na taj nacin kupis za kes..isto kao i sad sto zivis, ali rate ne dajes banci nego sebi i onda na kraju prodjes i povoljnije jer dobijes popust za gotovinu

nisi razumela stasam ti rekao
reklasi da si kucne aparate kupila na rate
ja kazem da si ti svakog meseca otplacivala tu ratu
umesto sto si je dala banci, mogla si da je das sebi i kad skupis dovoljnu kolicinu na taj nacin kupis za kes..isto kao i sad sto zivis, ali rate ne dajes banci nego sebi i onda na kraju prodjes i povoljnije jer dobijes popust za gotovinu
Ne daju svi za gotovinu, plus što ja uglavnom kupujem stvari koje su već na popustu, plus daju na rate.

A i secka cu da kupim, on mi cesce treba nego blender. Hocu da imam kad mi zatreba, a ne da se mrljavim sa masinom za meso, dusu ispustim na nos dok sameljem, a na obicno rende veceras rendah celer, izremdah i nokat:lol:

nikad nista ne kupujem na kredit
ne volim ni ja kredite i nemam ih ali ovo i nije nekakav kredit ..nemaš kamatu..na primer 10.000 din na 10 meseci po 1000 din i ne osetis da si otplatila blender na primer ili secko .

ne volim kredite ni rate
ne radi se o kamati, mrzim da ne primim iznos na koji sam navikla vec mi se odbija za nesto
to je vec druga prica, onda kao sto tab rece štedi svakog meseca ako nemas odmah na gomili i kupi za keš ,
mozes da pratis i kada daju snizenja i popuste za penzionere imaju ..ja sam kod njih kupovala i za keš i na rate ( banka intesa)

isti ovakav upravo kupih preko sajta kudaukupovinu....pise da mu duzina 83cm...ali lazu, naravno. Merih od crne rucice kojom pokrecem hvataljku, duzina je 71cm...
zvala sam ih da pitam zasto obmanjuju kupce, nije to sto pise...nude mi povracaj novca i postarine...sto je ok...
ali, idem prvo do onog stana da pokusam da dohvatim djubre koje neko odozgo baca a koje se skuplja na metar ispod nas, u nekom otvoru u kupatilu..

kad zavrsim posao, onda cu ih zvati da mi vrate pare:lol:

Ja u zadnje vreme sve što mi treba kupujem preko kp počev od televizota pa do kućnih aparata. Nove stvari znaju da budu i 20% jeftinije sa garancijom 2-3-5 god. Ljudi svašta novo kupuju pa se predomisle, uvoze, švercuju. U ranju uđem recimo da pogledam koji mi se televizor sviđa pa pravac kp.
Omiljeni su mi svadbarski pokloni, tu bude i 50% jeftinije nego u radnji :lol: tako sam kupio tv led nov u radnji 15000 din dobio ga tri puta jeftinije.
Kad mi nešto više ne treba, prodam isto preko kp ponekad i zaradim.
Delimano je samo brendirana kineska roba. U radnji ona friteza na vruć vazduh 10000 din na kp ista takva 4500. garancija 2 god. Malo li je?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back