- Poruka
- 404.369
Gde ima da se kupi tahini pasta ali u malom pakovanju ? Ne treba mi ona cela tegla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Amanu ima mala limenka.Gde ima da se kupi tahini pasta ali u malom pakovanju ? Ne treba mi ona cela tegla
Gde ima da se kupi tahini pasta ali u malom pakovanju ? Ne treba mi ona cela tegla

Gde ima, u kojoj pekari, da se kupi burek sa visnjama? Interesuje me klasicni burek - da budu slagane kore i da bude zamascen (ili nauljen) onako kao i i burek sa mesom ili sirom samo da nadev bude od visanja. Dakle, ne interesuju me razne pite sa visnjama kao ni burek u vidu potkovice, spirale i sl. novotarije (kad se radi o Beogradu).
Pozeljno bi bilo da je centar ili siri centar grada - ne bih bas zbog ovog da idem do Surcina, Barajeva ili Zeleznika.
Hvala unapred

Super, javljaj ako nadjes - sto ti i zelim... (i napisi koja je u pitanju posto oko Bajlonija ima u Dusanovoj 5,6 pekara)kad budem prolazio svraticu da ga uzmem..nisam ga jeo godinama
pa cu javiti da li ga jos uvek ima.
ima na kalinicu u prodavnici organske hraneGde ima da se kupi tahini pasta ali u malom pakovanju ? Ne treba mi ona cela tegla

ima ga na kalenic pijaci sa visnjama, sa jabukama sa bundevom od slatkihништа од бурека с вишњама, изгледа![]()
hvala..ovih dana cu otici na pijacuima na kalinicu u prodavnici organske hrane
Ako ti treba da pravis lek,mora da bude stara najmanje dve godine.Aloe vera biljka, gde može da se kupi? Ima li po cvecarama negde da znate?
bila je zena na kalenicu, Ruza se zove...prodavala puno nekog cveca u saksijicama a izmedju ostalih, imala je i aloje razlicitih godista...ne vidjam vise Ruzu od renoviranja Kalenica, ali sam imala njenu vizit kartu, ako uspem da je nadjem, napisacu ti, idi do nje kuci (blizu okretnice tramvaja 7 u ustanickoj)Aloe vera biljka, gde može da se kupi? Ima li po cvecarama negde da znate?
skroz logicnobila je zena na kalenicu, Ruza se zove...prodavala puno nekog cveca u saksijicama
Ja koristim u kozmeticke svrhe.Hvala vam svima! Hvala, @greba!!! Kako izgleda Ruža, da je nadjem? A o kakvom tačno leku govorite? Htela sam u kosmetske svrhe da je koristim. Svaki savet je dobrodošao!![]()