Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema Yu sorbon u Zemunu, ima još i u Kralja Petra. A tamo pored ima i Derma, koja je još starija prodavnica takvih stvari.
Čak mislim da se Yu sorbon više ne zove Yu, nego samo Sorbon.

:ok: Parkirao kola u Kralja Petra pre neki dan i slučajno vidim tu radnju "Sorbon". Nemaju rezani sundjer, ali imaju neko silkonsko punjenje koje izgleda kao vata, jeste skuplje od sundjera (video na netu) ali je fantastično - PROVERENO!!!

to ono sto je bilo popularno pre par god kopija livestrong?
330338_0_original.jpg

Не желим ја те Нике... Оне где рецимо одеш у продавницу и узмеш неку наруквицу са произвољним натписом..

Ово је наравно само пример.. :lol:

images

Или само једнобојне.. Није ни толико битно..

U Zemunu preko puta fabrike "Obuca" ima "Derbi" gde se prodaju i stofovi i ostala tapetarska oprema , dalje isto Z. - kod Zemunskog igralista u Dobrovoljackoj na onoj strani prema Dunavu i Cara Dusana , a ne na glavnom ulazu , ima mesto gde seku sundjere po meri i na kilo , pa je "prva ruka" .

Tus traka se proizvodi u mom komsiluku :)
Ako nekome treba - mogu vam slati na kucnu adresu postom.
Postarina ne bi bila velika jer je gramaza paketa vrlo mala.
Tus traka koristi DDVP hemiju, efikasna je oko 4 meseca na prostoru od 40 metara kubnih, i garantovano ce eliminisati sve bube, mrave, buve, zohare i slicne hladnokrvne organizme.
Cena 5 maraka (2,5 eura) komad + PTT troskovi
+38163 8133681

zna neko gde u bg ima da se kupe osusene morske zvezde ili ako neko prodaje preko neta(mada ja nisam nasla),ili ako neko od vas ima?:)
treba mi za ram za ogledalo za kupatiloXD4,a moz i 1 makar:)
hvala;):bye:

imas u 29.novembra stanica pre mosta, butiq sa nakitom, parfemima torbama i morskim kojestarijama pa ima i zvezda(ili moze da se naruci
ne ynam gde imaju u gradu istu prodavnicu

PITANJE: gde ima kupacih koji se brzo suse a da nemaju korpe (dvodelni)..cene ne vece od 3 iljade

postoji bref rasprsivac za skidanje budji, ali ne mogu da ga nadjem u marketima u kojima sam bila (roda, tempo, maksi, idea, univerexport, tek treba u ostale da idem) de ima jel zna neko? ne znam ni kakvo mu je pakovanje, znam da ima onu pumpicu pa se njome prska....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back