Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ih tražene jakne sa krznom :)
Cene su između 10 i 18 hiljada dinara
jakne_zps39632abc-1.jpg

....na B.brdu postoje cak 4 prodavnice pravog ariljskog vesa i posteljina, nema cega nema tamo, divne su
kvalitetne stvari...i cene su im realnije u odnosu na ostalo sto se nudi, a pamuk se ne moze meriti ni sa
jednim drugim....eto koga zanima....

mene zanima, ali mi daleko B. brdo. Jel su u Požeškoj ili su negde zaturene?
Kupovala sam posteljinu na onim akcijama u Kiki i tako negde. Ništa to ne valja. Ne može da se kupi iole pristojna posteljina za 1.000 dinara. I znate šta me nervira? Što su u tim "kompletima" samo jastučnica (obično nekih nestandardnih dimenzija) i navlaka za jorgan. Nikom ne pada na pamet da stavi šaršaf, pa ja moram posle posebno da jurim čaršave.

mene zanima, ali mi daleko B. brdo. Jel su u Požeškoj ili su negde zaturene?
Kupovala sam posteljinu na onim akcijama u Kiki i tako negde. Ništa to ne valja. Ne može da se kupi iole pristojna posteljina za 1.000 dinara. I znate šta me nervira? Što su u tim "kompletima" samo jastučnica (obično nekih nestandardnih dimenzija) i navlaka za jorgan. Nikom ne pada na pamet da stavi šaršaf, pa ja moram posle posebno da jurim čaršave.

...jesu tri su u Pozeskoj, jedna je odmah pored Meka, i jako lepo je snabdevena....druga je preko puta Lilija u trznm centru, treca je nesto pre CBT-a, takodje u trznom centru spolja se
vidi radnja, ne zavlacis se unutra.....eto, ako ti nije bas nesto hitno mogu da vidim koliko su posteljine, i imaju li i carsav u kompletu....

...ja imam posteljine koje je jos moja mama kupovala, nove ne odpakovane, i sve imaju komplet, uz neke cak i dve jastusnice, e takvog pamuka nema na zalost vise
da se kupi....podelila sa decom i jos preteklo....e to su domacice bile, a ne ko mi danas:mrgreen::lol:

...pa sto ti je daleko? sednes na 88 i eto te za cas, bar njih ima, mislim, najvise vozila na liniji, u odnosu na bilo koju drugu....

a šta ja znam, potrošim mnogo vremena.
I meni mama nedavno nudila, ima i ona još neotpakovanih posteljina. A ja bi nešto malo modernije, u boji. Nekad su se pravila samo bele. Ima blizu mene Velebit. Oni šiju i imaju dobar pamuk. Nisam ni kod njih gledala. Nego sam kupila na Buvljaku onaj čaršav sa lastišom. Vidim njihov je, pa sam prokomentarisala, da su mi na 10 minuta od kuće peške, a ja kupujemo tamo.
I dobar je. Ne može da se uporedi sa onim što se prodaje u JYSK. Napišu na onom letku neke niske cene, a kad odeš tamo ono jad.
Ima tamo verovatno i bolje, ali onda su i cene ohoho. I sve je to iz Kine. Ja sam za to da se kupuje domaća roba, bar ono što još ima.

Bio je da se kupi komplet od nekoliko vrsta čajeva u lepoj kutiji. Imao je moj brat. Mislim da su bili Teekane.
Vidim da ti lokacija pise NYC, da si u Bgd rekla bih ti da pogledaš u Merkatoru ili onim boljim Maxijima.
Kod mene u Rodi ima fenomenalan izbor čajeva, pogledaću da li ima neko tako atraktivno pakovanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back