Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l znate gde imaju da se kupe kvalitetni, lepi albumi za slike?
Bez one jeftine plastike, najlona i mutnih korica.
a da li si možda razmišljala o
savremenijoj verziji-onim digitalnim albumima- ramovima za slike?

http://www.tehnomanija.rs/digitalni-ramovi-za-slike

intenso-mediatalent-6-800-480-daljinski-sat-tajmer-k~1859243.jpg

Poslednja izmena:
Dobila sam na poklon to i skupljalo je prasinu, sve dok ga nisam prosledila drugarici koja ima salon, pa sad ekranom defiluju raznorazne frizure i nokti, njenih ruku delo.. :)

Ja sam za staromodnu varijantu. Volim one veceg formata, sa tvrdim koricama, sto deluju nekako nostalgicno. Imam jedan takav, meni prelep album koji cuvam godinama, jer mi je iz nekog razloga uvek u glavi bilo da cu u njega da smestim slike sa vencanja. Iako bas za te slike sa vencanja ima divnih albuma, mada su dosta skupi i takve lepe nije tesko naci, a meni treba neki nesvadbarski. Idealno bi bilo i da pored slike moze da se napise nesto, a da to ne ide naustrb estetike i prostora za slike, ali to je vec suvise traziti.

...bilo je po onim radnjama sve za 160 dinara ne verovatno lepih albuma za slike...e sad to je i stvar ukusa i zelje za sta je album, ali eto pogledaj
mozda nadjes nesto za sebe...nesto su skuplji jer ni u tim radnjama nije bas sve po toj ceni...

Ako ne mora da bude pravo krzno, ali odlična imitacija, imaš u Tom Tayloru na sniženju 50% takve jakne samo malo kraće za 7500 din. Ja probala, pa se nešto nećkala, jer imam dosta jakni. Inače imaš 4 boje (ja probala baš ovu neodređenu prljavo lila), odličan kroj i materijal, ali je malo kraća od ove tvoje na slici. Ja inače ne volim mnogo duge jakne, kapute i sl., jer mi smetaju dok vozim, a i kad si napolju (npr. na skijanju)onda se dole toplije obučeš.
NPOMENA: radi se o Outletu TT u Rodiću na NBgd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back