gost 254524
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Pa zelim, ja sam visoka 172 a imam 49 kila. I jedem kao stoka, a ne mogu da se ugojim. Nego da ne spamujem.
Hvala ti na svetu
Hvala ti na svetu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa zelim, ja sam visoka 172 a imam 49 kila. I jedem kao stoka, a ne mogu da se ugojim. Nego da ne spamujem.
Hvala ti na svetu![]()
ali, problem je što se malo više znojim, pa mi treba nešto da nosim ispod košulje. Ona gilipterka na bretele, "Petar Božović" varijanta, ne dolazi u obzir, a opet: one uske majice, poput bodija, uglavnom imaju visoke kragne, pa se vide spod košulje kada otkopčam dugme.
Pozdrav,
molim za pomoć, ja sam iscrpeo sve ideje koje su mi pale na pamet, možda neko od Vas smisli nešto bolje...
Elem, treba mi muška majica ali ne klasična majica, više kao veš. Volim da nosim košulje, imam ih mnogo, neke od njih su kvaliteta i izgleda da ih se ni prestolonaslednik ne bi posramioali, problem je što se malo više znojim, pa mi treba nešto da nosim ispod košulje. Ona gilipterka na bretele, "Petar Božović" varijanta, ne dolazi u obzir, a opet: one uske majice, poput bodija, uglavnom imaju visoke kragne, pa se vide spod košulje kada otkopčam dugme.
Ovo je najbliže onome što mi treba:
MAJICA
ali je, kao i svemu što ta firma pravi, problem u kvalitetu: posle 2,3 nošenja izgubi elastičnost, pa se nekako "razdrlji", a rukavi su kratki pa se povuku i onda mi ispod pazuha košulja dodiruje kožu, pa ostaje fleka.
Dakle, treba mi nešto poput ovog sa linka, samo da je kvalitetnije(elastičnije), uglavnom sve što sam nalazio je imalo previsoku kragnu, skoro do vrata, a treba mi da bude što je moguće niža.
Hvala unapred![]()
Link koji sam ostavio u postu je za majicu iz Extreme Intimo! I detaljno objasnio zašto ne valja.A sto ne pogledas u Extreme Intimo ili u Bugattiju?
Kako izgledaju, jel možeš da uslikaš ili tako nešto?imas u metrou, kupio moj decko 2 bordo za 350din..imaju i crne i bele
Link koji sam ostavio u postu je za majicu iz Extreme Intimo! I detaljno objasnio zašto ne valja.
Bugatti nema takve majice, sve su sa kragnom koja je usko uz vrat.
Pozdrav,
molim za pomoć, ja sam iscrpeo sve ideje koje su mi pale na pamet, možda neko od Vas smisli nešto bolje...
Elem, treba mi muška majica ali ne klasična majica, više kao veš. Volim da nosim košulje, imam ih mnogo, neke od njih su kvaliteta i izgleda da ih se ni prestolonaslednik ne bi posramioali, problem je što se malo više znojim, pa mi treba nešto da nosim ispod košulje. Ona gilipterka na bretele, "Petar Božović" varijanta, ne dolazi u obzir, a opet: one uske majice, poput bodija, uglavnom imaju visoke kragne, pa se vide spod košulje kada otkopčam dugme.
Ovo je najbliže onome što mi treba:
MAJICA
ali je, kao i svemu što ta firma pravi, problem u kvalitetu: posle 2,3 nošenja izgubi elastičnost, pa se nekako "razdrlji", a rukavi su kratki pa se povuku i onda mi ispod pazuha košulja dodiruje kožu, pa ostaje fleka.
Dakle, treba mi nešto poput ovog sa linka, samo da je kvalitetnije(elastičnije), uglavnom sve što sam nalazio je imalo previsoku kragnu, skoro do vrata, a treba mi da bude što je moguće niža.
Hvala unapred![]()

Vrlo se lako moglo zaključiti iz mog posta da sam verovatno u stanju da, kada već toliko biram i nosim te košulje, tamo gde ih kupujem pitam i da li ima majica koje bi mi odgovarale... Mislim da je bolje je ne reći ništa nego bilo šta, otud moja reakcija na tvoj post. Meni treba nešto ovako:
MAJICA
Dakle, da se nosi ispod košulje i kada otkopčam dugme da se ne vidi ispod. Od naših firmi jedini koji imaju takav kroj su Extreme Intimo, ali im je rukav prekratak a kvalitet sačuvaj Bože... Na kraju sam se nadam se snašao, doneće mi drugar baš ove sa slike za nekih metar dana![]()

e, a jel su sve... popravljane u PS ko ova na slici...?![]()

Ovo je pretpostavljam nešto duhovito, a ujedno i doprinosi temi ?![]()
A ta majica ima ono što mi treba: veliki v izrez i dovoljno dugačke rukave. Što se mene tiče, posle 2 pranja može i da pozeleni, samo da to ne bude mnogo zeleno jer će mi se provideti ispod svetle košulje 

Bugatijeve majice su jako kvalitetne ali sa idijotskim krojevima, šta reći za xxl potkošulju ša širim bretelama koja meni, od 2 metra visine i 110 kila: dakle relativno skladne građe stiže malo ispod pupka!? A nisu nimalo jeftini. Nego je varijanta: daj da uštedimo na 5 centima tkanine...

Ne razumem šta je na onoj majici popravljano, iskreno nisam stručnjak za PS pa bih te molio za objašnjenje.
A što se tiče samog kvaliteta, majica je firme Next, koja je treća po veličini firma za proizvodnju garderobe u UK. Imam nekoliko njihovih košulja, jako su kvalitetne, a nijedna nije koštala više od 15 funti. M&S je npr najveći proizvođač garderobe u UK, njihove košulje sam na ebay-u plaćao od 5-15 funti, tek sam juče video koliko koštaju kod nasA ta majica ima ono što mi treba: veliki v izrez i dovoljno dugačke rukave. Što se mene tiče, posle 2 pranja može i da pozeleni, samo da to ne bude mnogo zeleno jer će mi se provideti ispod svetle košulje
To što se ovde upoređuje naša majica od 500 din i majica od preko koja ovde košta 500 din je druga stvar. Te majice se preko ni ne prodaju, to je za nas sirotinju jer je ugradnja dobavljača/države milion posto, preko ljudi nose nešto kvalitetnije
Što se tiče naše konfekcije, kao dugogodišnji korisnik mogu da kažem ovo:
Jasmil je ok, ali sa jako oskudnim asortimanom modela.
Extreme Intimo je teško sranje, nosio sam njihove bokserice godinama dok se nije pojavio Bugatti, od onda ćao. Uzeo sam još jedne njihove bokserice pre mesec dana da proverim da li su se popravili, nažalost nisu. Imam 4 EI majice iz linka sa onog mog prvog posta, uzeo ih pre neki mesec, sve su se razdrljile kao da ih nosim godinama a nijedna nije ni iskuvavana ni nešto mnogo nošena. Najgore što su se im se rukavi razdrljili, pa se posle pola sata nošenja naboraju i podignu oko ramena, onda kao da imam majicu bez rukava, vidi se vlažno ispod pazuha,
Bugatijeve majice su jako kvalitetne ali sa idijotskim krojevima, šta reći za xxl potkošulju ša širim bretelama koja meni, od 2 metra visine i 110 kila: dakle relativno skladne građe, stiže malo ispod pupka!? A nisu nimalo jeftini. Nego je varijanta: daj da uštedimo na 5 centima tkanine...