Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...najsigurnije ti je da pogledas u Rudo, prodavnica im je na zeleznickoj
stanici..odmah preko puta apoteke "Sv.Sava"..a onih ne medicinskih, a
jeftinih, za prvu ruku ima i kod Kineza...

trebalo bi da nađeš u orthoaid-u (pasterova 1, a možda ih ima i na još nekoj lokaciji)
oni neke steznike prave baš po merkama, imam odlično iskustvo sa njima (jedino:lol: što malo klepeću)

Medo, ima po privatnim apotekama, skoro sam mami kupovala i sto i jedna vrsta, zavisno od kvaliteta, cene, modela....

Probaj onu apoteku O... nešto (ne znam kao se tačno zove) u Ulici 22. Oktobra u Zemunu, u visini Ekonomske škole, samo preko puta...

Hvala puno, žene, našla sam u apoteci koja mi je pred nosom :roll: Ne znam što sam istripovala da toga nema baš na svakom ćošku.

Afro, Poverljiva, trebao mi je onaj običan, elastični vuneni, ne one ozbiljnije fore sa podupiračima i čudima.

:heart:

Hvala puno na brzom odgovoru Šeherezado i Mala Megi:).Radio sam vec to ranije sa stampanjem majice i zaista nije skupo ali mislio sam ako neko zna gde imaju da se kupe bas proizvedene majice sa printom Sundjer Boba posto ove sa dodatim printom znaju da se isperu posle odredjenog vremena.Hvala vam u svakom slucaju;)

Trazim ovakvu torbicu, sportsko eleg.varijantu, srednje velicine.
P15013_248.jpg

Nedavno sam pocela da pijem vitamin Biotin, zbog jako slabih noktiju i kose. Pocinjem da primecujem razliku, jedini problem je sto je skuplji, za 15 dana je 450 din, pa me zanima ako neko zna neku jeftiniju varijantu. Gde ima da se kupi? ja uzimam od Dietpharm-a.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back