Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=5556

Bilo je ovakvih crnih i belih sa crnom linijom.
Platila sam ih 3990

Svake nedelje u Knezu , ali su razliciti artikli na popustu.
Sad mi muz kao da je osetio sta radim javlja da postoji neki veliki Djak kod Tempa i da je tu najveci izbor.
Ujedno mi kaze da je onaj u Surcinu najskuplji, pa eto da znate da se ne zalecete kao ja.
Sreca pa sam nasla feler na ljubicastim inace bi ih platila 2000 din vise.

Zna li neko da li se u Beogradu mogu kupiti coffee pads za Senseo aparat?

Izgledaju ovako

2usy24p.jpg

Proizvodjaci su saroliki, od specijalizovane Philips Senseo kafe, Dallmayr, Nescafe do Jacobsa.

Znate li da li padsova ima kod nas? Proizvodjac nije vazan.

Ceo Novi Sad sam obisla, nigde ih nema, niti u jednom Cofee shopu. :(

Doduse u jednom su mi ponudili pakovanje od 100 komada za 4.500 rsd,
domaceg proizvodjaca Grand.
Mozda bih i uzela, ali pads je malo manji od uobicajenog te nisam zelela rizikovati.

Affro, ja imam crne Reebok. model je princess (tako nesto), pokusacu da nadjem sliku.

princess-3812674

Sad videh na netu da su n.pr u Sport visionu 6.000
ali mozda moze da se nadje i u drugim radnjama jeftinije

...eee..tacno tako nesto mi treba..ima bele nike..ali se unistise skroz
tanak im je djon, pa uvek negde zakacim, odrase se...sad trazim nekog
obucara koji zna to da sredi...:think:

...ako te ne mrzi slikaj, a ja u petak najverovatnije odoh u potragu...

ljudi ne znam gde drugde da pitam...

imam bas osetljivu kozu, pa mi treba neki tonik koji nece da mi je isusi. probala sam svasta ali obicno mi ispuca lice, pa me boli...
htela sam da uzmem eucerin, ali mi je apotekarka rekla da on nije za mladu kozu....
pa ako ste culi za nesto, nema veze i da je malo skuplje, samo da je dobro.

ljudi ne znam gde drugde da pitam...

imam bas osetljivu kozu, pa mi treba neki tonik koji nece da mi je isusi. probala sam svasta ali obicno mi ispuca lice, pa me boli...
htela sam da uzmem eucerin, ali mi je apotekarka rekla da on nije za mladu kozu....
pa ako ste culi za nesto, nema veze i da je malo skuplje, samo da je dobro.

Ja nemam osetljivo, ali imam suvo lice i najbolji losion koji sam u životu imala je Deep Cleansing Astrigent Lotion od Himalaya Herbals.
Lepo očisti lice, blag je i koža je posle njega fenomenalna.
Ja ga nalazim u Merkatoru, u supermarketu, u onom odeljku za prirodnu kozmetiku, a cene su u rangu ovih standardnih brendova.

znam, znam na sta mislis, ja sam ga vidjala isto, imaju bas sve od kozmetike... pa mogu da probam, nemam sta da izgubim...
ovi obicni garnier, neutrogena i to tako mi uopste ne odgovara...

Probaj, ne verujem da bi imala neku iritaciju, baš je blag, a 100% ne isušuje, naprotiv.
Probala sam i kreme za lice njihove, i dnevnu i noćnu, dobre su, ali ništa spektakularno kao ovaj losion, on mi je baš otkriće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back