Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna neko meni da objasni gde je taj NIKE-ov outlet na Vilinim Vodama i kolko bi kostale AIR MAX tamo?
Ne znam gde je taj i ne znam koliko bi koštale, ali znam da imaš jedan na Bulevaru - ne znam koji broj, ali ima dosta da se ide posle Vukovog spomenika, baš dosta - i s leve je strane :P

i jedan u Goce Delčeva - ideš šesnaesticom do kraja, pa se malo vratiš unazad. Ili bilo čime dođeš do starog Merkatora, skreneš u G.D. levo, ideš malo peške i naiđeš na nj s desne strane :)

Nekad su bile putne torbe 4 you ako neko zna gde bi se mogle naci ili neke ovako slicne sto vece..bez mamuta..dc-a i usca ako moze
Travel%20Bag%2005.jpg
Travel%20Bag%2009.jpg

Ne znam gde je taj i ne znam koliko bi koštale, ali znam da imaš jedan na Bulevaru - ne znam koji broj, ali ima dosta da se ide posle Vukovog spomenika, baš dosta - i s leve je strane :P

on je skroz gore u vrhu bulevara, iza cvetkove pijace.
tamo se nalazi i sportimpulsov outlet takodje.

Cene patika su obicno 1000 do 2000 nize nego u ostalim deltinim radnjama.

ali ima i vecih snizenja ako su modeli stariji od godinu, dve dana ili ako je ostalo samo par komada.

ta radnja je bukvalno..kako naletis posto stihijski snizavaju neke proizvode.. tako sam prosle godine neleteo na dry fit sorts za svega 1500 din iako mu je cena bila 5000

Nekad su bile putne torbe 4 you ako neko zna gde bi se mogle naci ili neke ovako slicne sto vece..bez mamuta..dc-a i usca ako moze
Travel%20Bag%2005.jpg
Travel%20Bag%2009.jpg

ovo sta si pokazao su klasicne sportske torbe, imas ih u delti (i velike) a ako hoces dobru putnu torbu onda samsonite,

zastupnik je stylos, imas ih svuda po centru. (nusicevoj (*****ku kod izlaza iz podzemnog prolaza), balkanskoj (u okviru podzemnog prolaza), 27. marta...)

A jel su samsonite isto takve ili vise koferaste sa tockicima?bar ono sto sam vidjao u prolazu mi se tako cinile..sad mi neophodna a do sad nisam ni obracao paznju..pogledacu sutra nadam se da nisu preterano skupe..ove sto sam gledao su oko 4 000 al mi malo veca treba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back