gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
ja bih naf-naf.
imali su radnju u delti i zatvorili je, pomagajte ima li ih jos negde???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih naf-naf.
bila je prodavnica u nusicevoj, nekoliko metara ispod kosovske, sa desne strane, ne znam da li jos uvek postoji i ima naf naf kolekciju, ali imala je, pokusaj tamo
Ne znam gde je taj i ne znam koliko bi koštale, ali znam da imaš jedan na Bulevaru - ne znam koji broj, ali ima dosta da se ide posle Vukovog spomenika, baš dosta - i s leve je straneZna neko meni da objasni gde je taj NIKE-ov outlet na Vilinim Vodama i kolko bi kostale AIR MAX tamo?
Nekad su bile putne torbe 4 you ako neko zna gde bi se mogle naci ili neke ovako slicne sto vece..bez mamuta..dc-a i usca ako moze
![]()
![]()
Fila kazes..dal si primetila jel ima da su bas ono vece a sportske
zna li neko gde mogu da nađem (i da li to uopšte može da se nađe u Bgd-u) ranfle za rukave i nogavice... za trenerku, recimo?
sta su ranfle?
zna li neko gde mogu da nađem (i da li to uopšte može da se nađe u Bgd-u) ranfle za rukave i nogavice... za trenerku, recimo?
Ne znam gde je taj i ne znam koliko bi koštale, ali znam da imaš jedan na Bulevaru - ne znam koji broj, ali ima dosta da se ide posle Vukovog spomenika, baš dosta - i s leve je strane![]()
sta su ranfle?
u bolje snabdevenim prodavnicama pozamamterije..tamo gde se kupuju dugmici rajsferslusi,vunica isl.![]()
Nekad su bile putne torbe 4 you ako neko zna gde bi se mogle naci ili neke ovako slicne sto vece..bez mamuta..dc-a i usca ako moze
![]()
![]()