Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ljudi trazio sam svuda muske kapute i stvarno mi je muka od setanja po gradu. Treba mi dugacak, muski kaput, obican, crn. Nasao sam u Piramidi i na jos par mesta u bulevaru, ali svi su po 16 000. Stvarno sam kratak s parama pa rekoh ako iko zna neko mesto gde bih mogao da nadjem jeftinije... Bio bih prezahvalan.

Jao ljudi trazio sam svuda muske kapute i stvarno mi je muka od setanja po gradu. Treba mi dugacak, muski kaput, obican, crn. Nasao sam u Piramidi i na jos par mesta u bulevaru, ali svi su po 16 000. Stvarno sam kratak s parama pa rekoh ako iko zna neko mesto gde bih mogao da nadjem jeftinije... Bio bih prezahvalan.

sada su snizenja, svuda ih ima, samo treba prosetati, zara, nikolas...

ko se gadi nek preskochi
gde li mogu da pronadjem govedji jezik?
i da li to u ovom civilizovanom svetu kosta vise li manje od obicnog mesa?
ima li toga u obicnim kasapnicama pa da zaredjam od jedne do druge ili ne?

da, najbolje ako neko zna negde na potezu kalenic-cvetko
hvala

ko se gadi nek preskochi

hvala

Trebalo bi da ima po svim mesarama. E sad, verovatno promet nije svuda takav da svakodnevno stiže po čitavo june, ili više komada, ali recimo u "Matijeviću" ima skoro redovno. Bar ovde kod nas.
Kupujem ga kuci za klopu... sa cenom je u rangu sa džigericom, srcem... znači jeftinije od običnog mesa.

ko se gadi nek preskochi

hvala

Sigurno u mnogim mesarama na samoj oijaci, al treba da poraniš, oko 8 recimo...Koliko ja znam jeftinije je, kao iznutrice, ali je specijalitet i takve stvari se samo rano ujutru nalaze.
Ima i fora da imaš svog mesara, ili samo lepo zamoliš nekog da ti ostavi kad dobiju...Ja tako radim za biftek ili nešto drugo što hoću...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back