andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
pa..u metrou moze samo sa karticom, bese? gledala sam u veru, nema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde da kupim barbeque sause, ono sto ameri stavljaju na rostilj, ima u KFC i McdOnald's da se uzme uz obrok, ali meni treba za kucne potrebe
Velike papirne korpice za mafine?
Jao ljudi trazio sam svuda muske kapute i stvarno mi je muka od setanja po gradu. Treba mi dugacak, muski kaput, obican, crn. Nasao sam u Piramidi i na jos par mesta u bulevaru, ali svi su po 16 000. Stvarno sam kratak s parama pa rekoh ako iko zna neko mesto gde bih mogao da nadjem jeftinije... Bio bih prezahvalan.
ko se gadi nek preskochi
gde li mogu da pronadjem govedji jezik?
i da li to u ovom civilizovanom svetu kosta vise li manje od obicnog mesa?
ima li toga u obicnim kasapnicama pa da zaredjam od jedne do druge ili ne?
da, najbolje ako neko zna negde na potezu kalenic-cvetko
hvala
za par dana idem na jedan dan u budimpestu.imacu jako malo vremena za soping i to u vaci ulici.da li neko zna za neku vecu radnju sa cipelama i da li je kod njih sminka jeftinija nego kod nas?
ko se gadi nek preskochi
gde li mogu da pronadjem govedji jezik?
i da li to u ovom civilizovanom svetu kosta vise li manje od obicnog mesa?
ima li toga u obicnim kasapnicama pa da zaredjam od jedne do druge ili ne?
da, najbolje ako neko zna negde na potezu kalenic-cvetko
hvala
Palo mi je na pamet da bi mogla da pronađeš u Vaci ulici prodavnicu MAC kozmetike, jer je kod nas nema, ali nije baš jeftina.
Super je tema, jer sam ja bas zbog toga i dosla! Zna li neko gde ima da se nadje u BG ASTOR KOZMETIKA? Jedino mi njihov puder odgovara, bilo ih je u DM prodavnicama, ali su prestali da ih nabavljaju... Please help!!!!!!![]()
gde da kupim dobre, pamucne helanke, mat crne, da ne sjaje?