Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mame što obilaze prodavnice igračaka...
Treba mi ovo čudo
40191.jpg

To je
schleich_s_logo.gif
igračka, iz kolekcije "Svet vitezova".
Uz put proverite i cenu ;)
Sa posebnim osvrtom na Novi Beograd, ali nije problem ni centar.

Znam :heart:..imaš auto, nije preko sveta:lol:

...bliže, ne ali moguće da ima u Beograđanci u suterenu, bilo svega i svačega:confused:

Ti ditice duuuuuuuuugo nisi bila u beogradjanci vidi se:)
To se sve izmenjalo sad je to odvratni nezanimljivi TC u kome nema nista za kupiti i pored gomile proizvoda.
Ja bila dva puta i nikad vise ne idem tamo.

TREGERA BILO U ZARI .
U tomi hilfigeru u kralja petra , cak i u springfildu cini mi se :think:

Meni je cerka opet zapaprila corbuljak sa zeljama od deda mraza

I treba mi pomoc ko lebac.

Jel zna neko od vas , jel video negde ovo cudo ???

wtshvb.jpg

Zove se teapot palace ....ponnyville ....
I naravno nema ga nigde .

Pomagajte !!!!

Zvala sam rodjaku iz Sremske Mitrovice koja drzi prodavnicu igracaka. Kaze da je imala taj cajnik sa ponicima. Proverice da li moze da se nabavi. Javljam ako dobijem neku pozitivnu informaciju

A Baby Born? :)
Dosadna sam ali stvarno nemam vremena mnogo da izlazim pa kad bih znala tacno u kojoj radnji ima, otisla bih pravo tamo i kupila... :manikir:

Baby born, Anabela su Zapp-ove lutke i svojevremeno ih je uvozio Kozmolino. Kozmolino vise ne postoji posto ih je otkupio Turbolimac. Mozes pogledati u Turbolimacu u Nisicevoj da li im je ostalo jos nesto. Znam da su prosle godine davali te lutkke i svu opremu na ogroman popust. Verovatno nece vise uvoziti tu robu. Videla sam pre prar dana da u Delta c. u Deks co imaju nesto od Zappovih stvari, ali nisam sigurna sta posto smo se mi davno kompletirali i sa Anabelom i sa Beby born. U svakom slucaju lutke su sjajne.

Zvala sam rodjaku iz Sremske Mitrovice koja drzi prodavnicu igracaka. Kaze da je imala taj cajnik sa ponicima. Proverice da li moze da se nabavi. Javljam ako dobijem neku pozitivnu informaciju

Hvala :)
Mi smo kupili neku zamenu al ako nadjemo cajnik rado cemo kupiti i njega ...

Ne. Koliko sam shvatila u komadu je. Plastično, ručno bojeno. Ima tih figurica - fantastične su.

A koliko je to veliko , na slici deluje ogromno ???
Imam tu prodavnicu igracaka , svakako moram otici do nje ovih dana po little pet shop al ne za dete nego za drugaricu (33) :lol: zarko zeli da ima :zcepanje:

To se sve izmenjalo sad je to odvratni nezanimljivi TC u kome nema nista za kupiti i pored gomile proizvoda.

TREGERA BILO U ZARI .
U Beogradjanci nema nista?
Ja tamo bas pre neki dan pazarila carape u Calzedoniji i novcavik za poklon u Lollipops-u...

..samo to ti treba, i tetkina dobra volja:p

...bilo je nekad u svakoj bolje opremljenoj Robnoj Kući....kako sad njih
nema....pogledaj u onim prodavnicama Modus su se zvale..ako i njih
ima.........uh, skroz sam izašla iz štosa..gde šta ima...nisam bila
odavno baš......ali oni su imali sve, baš sve za šivenje i štrikanje:heart:
Modellina,sada imaju veelikuu radnju u Hilandarskoj odma ispod radio Beograda...Od vuna i vinica da ti pamet stane....
I ostala pozamanterija je da se srusus....

TREGERA BILO U ZARI .

...jes' videla ti to....:sad2:

...ček samo ima da vam dosadim i sve opet pohvatam gde šta ima i tako to..:think:

Pardon ja sam mislila da si iz bg.
Trend radnje ....ima jedna u podzemnom prolazu kod palate albanija, zatim u srpskih vladara , kad od pozorista na terazijama krenes ka slaviji sa leve strane , jedna je sa leve a jedna sa desne strane komercijalne banke i cek da razmislim dal ima jos negde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back