- Poruka
- 55.798
Pogledaj u Mercuru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja trazim od prosle zime i ne mogu nigde da nadjem,deda Mrazovsku kapu ali pravu onu ne tanku od 50din,vec onu s mekim krznom?a da je Bg?
bas mi je vazno,ako bi neko bio ljubazan a mi pomogne?

mos i u guliveru ako imas dva broja vecu glavu

gde ima da se kupi onaj lepi miris za ormare koji se stavlja u graderobu? Znate onaj lepi miris, vuce na vanilu, neki butici mirisu na to kad udjete
 ..ako nije problem ko zna da kaže čiji je to
..ako nije problem ko zna da kaže čiji je togde ima da se kupi onaj lepi miris za ormare koji se stavlja u graderobu? Znate onaj lepi miris, vuce na vanilu, neki butici mirisu na to kad udjete
gde ima da se kupi onaj lepi miris za ormare koji se stavlja u graderobu? Znate onaj lepi miris, vuce na vanilu, neki butici mirisu na to kad udjete

Gde ima u Beogradu da se kupi Bratz lutka i lutka Baby Born? Nemam vremena da setam pa ako neko od vas zna u kojoj radnji to sigurno ima, bila bih zahvalna...

Bratz imaš bukvalno u svakoj radnji sa igračkama.... to mu dođe kao nešto ''pod obavezno''

A Baby Born?
Dosadna sam ali stvarno nemam vremena mnogo da izlazim pa kad bih znala tacno u kojoj radnji ima, otisla bih pravo tamo i kupila...