Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobra vaga sa svim podesavanjima( % vode, misica, masnih naslaga, telesni index...)
Ja sam pre 2 meseca kupila Clatronic multi-analise-waagw, koja prakticno samo meri tezinu!
posle 2 meseca telefonskog svadjanja uspela sam je vratiti zato sto niko, ni 1 majstor ovlastenog servisa i u njihovoj firmi ne ume da je podesi.... zavlacili su me sa nepotpunim uputstvom
elem, koju vagu preporucujete( Bg)

treba mi pomoc....decko je pre nekih 2 meseca u legendu probao pantalone, koje su mu savrseno stajale, kao salivene,bile su na rasprodaji, ali nismo imali kod sebe novca da ih uzmemo tada..crne su, materijal kao neki deblji lan, i ima kanap oko struka....ne znam kako se zove tacno model, mogu da saznam, ali sad ih vise nema u beogradu tj. nema njegove velicine, trebalo bi da je XXL. zapravo, rekla mi je prodavacica da legend ima radnju i u rodicu, ali nisam tamo isla, ne znam ni gde je....da li neko od vas, koja u svom gradu ima legend prodavnicu, moze da mi pogleda ima li tamo...ja sam bas resena da ih nadjem...jel bi pomoglo da nadjem naziv modela???? heeelp =))) Ako neko ima info, oduzicu se kako znam =))))
hvalaaaa

Gde u Kragujevcu ima da se kupi "Eveline" kozmetika? Treba mi hitan odgovor, jer cujem da su povoljni i kvalitetni, da imaju jako lep asortiman boja, super sjajeve i lakove (ponavljam se po raznim pdf-ovima kao papagaj), pa hocu drugarici ovog vikenda za rodjendan da kupim neseser i napunim ga :manikir:

da li si poglrdala po apotekama, ovde par apoteka drži njihovu kozmetiku

treba mi pomoc....decko je pre nekih 2 meseca u legendu probao pantalone, koje su mu savrseno stajale, kao salivene,bile su na rasprodaji, ali nismo imali kod sebe novca da ih uzmemo tada..crne su, materijal kao neki deblji lan, i ima kanap oko struka....ne znam kako se zove tacno model, mogu da saznam, ali sad ih vise nema u beogradu tj. nema njegove velicine, trebalo bi da je XXL. zapravo, rekla mi je prodavacica da legend ima radnju i u rodicu, ali nisam tamo isla, ne znam ni gde je....da li neko od vas, koja u svom gradu ima legend prodavnicu, moze da mi pogleda ima li tamo...ja sam bas resena da ih nadjem...jel bi pomoglo da nadjem naziv modela???? heeelp =))) Ako neko ima info, oduzicu se kako znam =))))
hvalaaaa

Imaš Legend i u Delta cityju, čini mi se... a što ne pozoveš prodavnice telefonom pa se raspitaš?http://www.legendww.com/

dobra vaga sa svim podesavanjima( % vode, misica, masnih naslaga, telesni index...)
Ja sam pre 2 meseca kupila Clatronic multi-analise-waagw, koja prakticno samo meri tezinu!
posle 2 meseca telefonskog svadjanja uspela sam je vratiti zato sto niko, ni 1 majstor ovlastenog servisa i u njihovoj firmi ne ume da je podesi.... zavlacili su me sa nepotpunim uputstvom
elem, koju vagu preporucujete( Bg)

Soehnle slim F5. Imas je bas svuda, ja sam je kupila u Merkatoru ili Rodi, ne mogu sad da se setim. Kosta nesto malo preko 4 hiljade. Super mi radi, zadovoljna sam.

Neko zna gde mogu da kupim sledeca kvalitetna etarska ulja:
borovnice.
cempresa,
makadamije,
citrusnog eukaliptusa,
paculija,
atlaskog kedra,
semena sargarepe?

A prah centele, mozda znate pod imenom gotu kola?

edit:
Pozeljno je da bocica od 30ml ne kosta 15 evra

Pogledaj u prodavnici zdrave hrane ''Maslina'' u Katanicevoj.

ili preko ovog sajta http://www.melissa-biokozmetika.com/

(ne znam da li ces bas naci sva koja trazis ali probaj)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back