Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e
ako ko od decaka planira da kupi papuce 'rider'
nek se ne zaebe ko ja
kupih u balkanskoj za 1.750 a sad u metro brosuri vidim iste za 1.178,82 (ponuda vazi od 16.07.)

E, ja se nameračila na jedne od 1490din. one crne sa plavim cvetovima i nije bilo broja u par prodavnica i slučajno banem u Sport vision i nađem crne sa rozim cvetovima za 990 i ima broja! :klap: I tamo je sniženo dosta modela.

Juče mi se prijateljca koja baš nosi šešire (i ima odličan ukus :super:) pohvalila svojim novim (slamnatim) šeširom. Stvarno je sladak... a kupila ga u jednoj od onih prodavnica "sve za..." (kaže da se zapanjila kako imaju dobar izbor po stvarno povoljnim cenama).
Inače, sećam se kada je radila zrenjaninska fabrika šešira, sve te "slamnate" varijante su se uvozile kao poluproizvod upravo iz Kine (u najvećem broju), Indije, Južne Amerike... Ovde su se samo završavali, opšivali trakama, dodavale mašne, marame...
dakle, pogledaj i kod Kineza i u "sve za..."

Bila , svi su kaubojski fazon.
Još negde ??? :)

Nova tezga na Kalenić pijaci (kad se uđe iz Maksima Gorkog, pored prodavnice "Koka", pa ka Njegoševoj, onaj najširi deo pijace). Fantastični slamni šeširi raznih oblika, veličina i boja.
Tu su svakog dana, ali asortiman nije uvek isti, pa je najbolje otići petkom ili subotom oko 10h kada donose nove količine.
Cena: od 450 - 700 din (za one sa širokim obodom).

lubenica?? za mene???....slatka i ogromna....??
kaži gde ima, kupovaću samo kod tebe........... ( :

da budem i ja od koristi, lubenica je lubenica, nije šala....mislio sam na tebe 3 minuta, o tvom kupaćem kostimu..jednodelni kostim i kvalitetan..što ne kupiš plivačke, speedo ili arena. oni su najkvalitetniji i brzo se suše...sve što tebe može da zadovolji i da piivaš ko riba... prodavnice..pa trebalo bi da imaju sportske radnje u tvom mestu...... ( :

Poslednja izmena:
Munjo,pravi si car...Od svih forumašica,ti mi odgovorio za kupaći...

Razmišljala sam ja o toj sportskoj varijanti,ali mene muči veličina :mrgreen:....Znaš ono,ne znam kolike su te plivačice :confused:?

A u mom mestu nema takvih prodavnica,ali u redu je,razumela sam šta si hteo da kažeš.

Sada mi žao da ti kažem gde da ideš da kupiš lubenicu,mnogo bi se bolje osećala kada bih mogla da ti je poklonim.Zbog saveta,i onog što si tri minuta mislio na mene,i onog : )...
Ali imam samo veleprodaju :zag:...

...OTC na Novom Beogradu ima solidan izbor kupacih kostima po umerenim cenama (2300-3000), ukljucujuci ponudu jednodelnih modela vecih brojeva...Mogu se naci adekvatni klasicni i aktuelni modeli razlicitog elasticiteta i mogucnosti oblikovanja tela posebnom podrskom u kriticnim zonama (stomak, grudi)...Izbor polu-sportskih kostima (bez definisanih 'korpi') svodi se na par modela odlicnog kvaliteta...

...Srecno!...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back