Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
e, nisam jos napravila figuricu
sutra cu...mrzilo me jucer
u zamrzivacu je
Marcipan mase uvek ima na Kalenicu, kod prodavaca robe iz Madjarske.
p.s. Nadam se da je figurica uspela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, nisam jos napravila figuricu
sutra cu...mrzilo me jucer
u zamrzivacu je
Marcipan mase uvek ima na Kalenicu, kod prodavaca robe iz Madjarske.
p.s. Nadam se da je figurica uspela.
Jel zna neko da li na vrhu Balkanske postoji Carpetland ili je to neki drugi carpet(nešto)?
ja znam da ima u prizrenskoj,kad ides ka mostu sa desne straneJel zna neko da li na vrhu Balkanske postoji Carpetland ili je to neki drugi carpet(nešto)?
ne znam sta je ali carpetland nije
carpetland postoji samo u cara dusana (dorcol) i na uglu francuske i dunavske
ja znam da ima u prizrenskoj,kad ides ka mostu sa desne strane
Hvala obema curama, posao završen u Galeiji podova![]()
Drugaricxa mi radi u ZARI i sad su im stigle neke kurvanjske chizme do iznad kolena!Da li zna neko gde u Bg mogu da se nadju cizme preko kolena?
"zavese" kao u Mamutu (od staklica ili perli) ali da imaju pristojnu cenu?
U prizemlju Forme Ideale na autoputu ima radnja Ambient ili Ambienta, bemliga.
Tamo ima svakakvih čuda za kuću, moglo bi da bude i takvih zavesa.
E, sad, cene...sumnjam da nešto može da bude skuplje od Mamuta.
To se zove Conforma a takve radnje ima i u Formi ideale na Bulevaru i u onoj na Lazarevačkom drumu![]()
Ne radi ti link.Znam da je ovo zenski kutak, ali vi devojke se bolje razumete u nakit od nas muskaraca.. ))
Pa jel zna neko gde u Beogradu (ili jos bolje Zemunumogu da se kupe jednostavne muske ogrlice ovakvog tipa...
http://www.weblogsinc.com/common/ima...1836969125.JPG
znaci ne mora bas takva naravno ali eto cisto da vam predocim sta otprilike trazim... dakle jednostavnu ogrlicu na kanapu/kozi sa nekim interesantnim metalnim visuljkom...
Sigurno znate, posto dosta muskaraca ima slicne ali ja nemam !!!
Znam da je ovo zenski kutak, ali vi devojke se bolje razumete u nakit od nas muskaraca.. ))
Pa jel zna neko gde u Beogradu (ili jos bolje Zemunumogu da se kupe jednostavne muske ogrlice ovakvog tipa...
http://www.weblogsinc.com/common/ima...1836969125.JPG
znaci ne mora bas takva naravno ali eto cisto da vam predocim sta otprilike trazim... dakle jednostavnu ogrlicu na kanapu/kozi sa nekim interesantnim metalnim visuljkom...
Sigurno znate, posto dosta muskaraca ima slicne ali ja nemam !!!