Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer zismr :lol:

nego gde su najjeftiniji prekrivaci za krevet/kauc itd, oni tipa indijski (a ne moraju da budu), ali veeeliki? i naravno da ima neki veci izbor boja... cena odprilike?

nesto na ovaj fazon
sl3_l.jpg

Imaš i ´´Indian Shop´´ u nekadašnjoj - Tolbuhinovoj iznad Slavije ka Krstu sa leve strane...

Hexy >>>>>

Ne zmerite mi. Pitam ovde, jer verujem da zene ipak najbolje poznaju izloge.
Gde mogu u BG-u da nadjem nargile?

Sad, ja ne zivim u bg vec 3 godine, ali u onom kaficu gde inace imaju nargile, (u haustoru odmah levo kad izadjes iz podzemnog prolaza kod palate Albanije, ima tamo i neka turisticka agencija ili tako nesto..znaci, udjes u taj haustor i kafic je sa leve strane)..mogle su i da se kupe nargile..i ne samo to,nego i sav pribor, a bogami i oprema za trbusne plesacice (z:dm:)

aromatična ulja imaš da kupiš u Afroditi paket od čini mi se 18 različitih ulja.nadji ih na netu.gotova ulja i kreme ima i Peđa Filipović,pakovanja su od 500ml i 1000ml,a cene su 750din. i 1200din.(ima i skupljih)Raspitaj se gde možeš da ih nađeš 064/120-1236 Boban(on radi prodaju za salone).Imaš neku firmu u Hadži Milentijevij br.81 ali nisam sigurna kako se zove.Jeftinu varijantu imaš u Božen radnjama ali za te pare kvalitet nemoj očekivati. Monteko ima dobra aromatična i bazna ulja,bili su na Obilićevom vencu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back