Eoja
Ističe se
- Poruka
- 2.168
Gde da kupim shaker u Bg?
U Cika Ljubinoj ulici kad se krene od trga sa desne strane je prodavnica sa svim i svacim za kucu, tamo sam ja kupila pre jedno godinu dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde da kupim shaker u Bg?
To je jedna esencijalna naprava koja mesa lepo s lepsim (i ne govorim o jestivim stvarimaZa šta ?
:* HvalaU Cika Ljubinoj ulici kad se krene od trga sa desne strane je prodavnica sa svim i svacim za kucu, tamo sam ja kupila pre jedno godinu dana.
Jaoooooo i ja sam taj kupilaaaaaaaaaaaaaaaa .
+ zlatnu pahulju + zlatnog leptira + keramickog andjelčića i deda mrazića ....
Jel bre poverljiva da ti nisi ona što me je zveknula laktom da mi otmeispred nosa
![]()
Gde da nadjem tri cetvrt farmerke, i finiju biser belu ili kapucino rolku?
To je jedna esencijalna naprava koja mesa lepo s lepsim (i ne govorim o jestivim stvarima)
Pa za koktele zeno nego za sta
![]()
Jaoooooo i ja sam taj kupilaaaaaaaaaaaaaaaa .
+ zlatnu pahulju + zlatnog leptira + keramickog andjelčića i deda mrazića ....
Jel bre poverljiva da ti nisi ona što me je zveknula laktom da mi otmeispred nosa
![]()
Za rolku pogledaj u Butiku 13.
Stvarno je veliki izbor cizama ove godine, mislim da nikad nije bilo vise. Idi u neki fashion room, ili u Bulevar...
jer zismr
nego gde su najjeftiniji prekrivaci za krevet/kauc itd, oni tipa indijski (a ne moraju da budu), ali veeeliki? i naravno da ima neki veci izbor boja... cena odprilike?
nesto na ovaj fazon![]()
jer zismr
nego gde su najjeftiniji prekrivaci za krevet/kauc itd, oni tipa indijski (a ne moraju da budu), ali veeeliki? i naravno da ima neki veci izbor boja... cena odprilike?
nesto na ovaj fazon![]()
jer zismr
nesto na ovaj fazon![]()
Ne zmerite mi. Pitam ovde, jer verujem da zene ipak najbolje poznaju izloge.
Gde mogu u BG-u da nadjem nargile?
e ja imam ovakva prekrivac za krevet,isti ja mislim samo je moj u crvenim i narandzastim niansama,al secam se da su bili samo za krevet za jednu osobu.medjutim nema teorije da se setim gde sam ga kupilajer zismr
nesto na ovaj fazon![]()