Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer zismr :lol:

nego gde su najjeftiniji prekrivaci za krevet/kauc itd, oni tipa indijski (a ne moraju da budu), ali veeeliki? i naravno da ima neki veci izbor boja... cena odprilike?

nesto na ovaj fazon
sl3_l.jpg

nego gde su najjeftiniji prekrivaci za krevet/kauc itd, oni tipa indijski (a ne moraju da budu), ali veeeliki? i naravno da ima neki veci izbor boja... cena odprilike?

nesto na ovaj fazon
sl3_l.jpg

e u orient emporijumu kod kalenića je baš baš veliki izbor a do nedavno su imali neki popust na te stvari.
a cena.. ček da se setim.. mislim da 2mx2m + jastučnica neka su bili oko 1800

nesto na ovaj fazon
sl3_l.jpg

Imas u Tempu, ima neka akcija, prekrivaci za krevet su oko 500-700 dinara, jastucnice 120 din. Mnogo su slatki, ima ih raznih boja, ja kupila i zavese takve, isto indijske... Ima i prostirki za pod... Samo, ako ih kupujes, kad ih budes oprala, cak i na 30 stepeni, stavi samo po jednu boju u masinu, da je ispuste prvo. Posle bude sve ok. : )

Ne zmerite mi. Pitam ovde, jer verujem da zene ipak najbolje poznaju izloge.
Gde mogu u BG-u da nadjem nargile?

Eh, ne znam za Bg, ali u NS-u ima jedna prodavnichica opreme za pushenje, znas ono, rizle, one kutijice za pravljenje cigara, ima i nargilica mislim, tamo u Zmaj Jovinoj u jednom od onih prolaza, imala sam do skoro flajer, ali ebi ga... I kao sto rekoh, to je NS... :lol:

nesto na ovaj fazon
sl3_l.jpg
e ja imam ovakva prekrivac za krevet,isti ja mislim samo je moj u crvenim i narandzastim niansama,al secam se da su bili samo za krevet za jednu osobu.medjutim nema teorije da se setim gde sam ga kupila z:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back