Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo bas i nije pitanje za ovu temu,ali da ne bih otvarala novu, kontam ovde da ga postavim. Hoću da kupim depilator, neku srednju varijantu, oko 50 eura, da li imate neki savet koji da uzmem ? Do skoro sam koristila Zepterov, imam ga sto godina, pa nisam u toku.
Ako kupujes depilator moj savet je da uzmes iskljucivo neki od braunovih modela.
Oni imaju najbolje depilatore!
Mozes da nadjes neki dobar model za 50-ak evra

Pozdrav ljudi. Ja obicno ne posecujem ovakve forume, ali sam u zestokom problemu, pa ako ste voljni da mi pomognete. Evo o cemu se radi: Ja se zenim 4. maja ove godine i kao sto vidite to je za 8 dana. Kupio sam odelo i kosulju ali posto nevolim kravate kupio sam kosulju za Masnu, to je ona lomljena na samom vrhu. Medjutim sad imam zestok problem gde da kupim leptir ili neku drugu masnu. Prosto ne znam sta da radim i kome da se obratim, a video sam ovaj forum pa resih da potrazim pomoc.
Unapred Vam se zahvaljujem.

gde mogu da se shtampaju majice u beogradu? mislim da imau zarka zrenjanina tako nesto (sad se zove vojvode shupljikca :? ), je l na to mislite? i mislim da ima negde kod pancevackog mosta ali ne znam preciznije gde
zarka zrenjanina to je ulica koja ide od depoa ukoso gore , pa misilm negde oko sc vracar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back