gde se moze naci dobar nakit za pirsing osim u sindjelu .njihovi cirkoni ispadaju posle 15 dana unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakve mi trebaju
http://i14.tinypic.com/53hogas.jpg
zastava Srbije?
Imas na Kalemegdanu, ako je lep dan, prodaju na nekim tezgama. Ja sam pre par meseci uzela u Radnoj zeni. Dobra zastava sa vezom kosta oko 5000.
Imali su takve jako slicne sa skroz ravnim djonom u jednoj od onih prodavnica iznad Zelenog Venca kad se spustas od Terazija pa prodjes kroz onaj prolaz i prodjes onu prodavnicu sa sportskom opremom.E, to je bilo letos kad sam ja trazila rimljanke, ali pretpostavljam da ce ih biti i sad kad krene lepse vreme posto ih valjda oni prave.Da,imali su i neki jos dublji model-do pola listova,a i ove plitke.Rimljanke su ti mnogo udobne inace.A ako mene njuh ne vara, bice bas fancy ovog leta.Ovakve mi trebaju
http://i14.tinypic.com/53hogas.jpg
Imali su takve jako slicne sa skroz ravnim djonom u jednoj od onih prodavnica iznad Zelenog Venca kad se spustas od Terazija pa prodjes kroz onaj prolaz i prodjes onu prodavnicu sa sportskom opremom.E, to je bilo letos kad sam ja trazila rimljanke, ali pretpostavljam da ce ih biti i sad kad krene lepse vreme posto ih valjda oni prave.Da,imali su i neki jos dublji model-do pola listova,a i ove plitke.Rimljanke su ti mnogo udobne inace.A ako mene njuh ne vara, bice bas fancy ovog leta.
Pitanje:
Gde ima da se kupi obicna crna majica koja napred ima Van Gogovu sliku Zvezdano nebo?A da nije u Holandiji...Vidjala sam tako nesto na ljudima na ulici.Svaki put se okrenem.
Ne, pazi..oni sigurno nemaju gotovu..ali je naprave za 15 min...sa aplikacijom koju ti zelis....dakle posto bi ti VG...oni ga centriraju..obicno je to velicina A4, mada rade i vecu...i to je to.Crna obicna kratkih rukava.
Nemoj da porucujes, samo bi mogla da vidis da li imaju.
Znam ja jednu stampariju za stampanje majica u Beogradu,ali nije mi nikad palo na pamet da pitam da li ima.Gledala sam po onim radnjama gde prodaju metal majice,tamo nema.
Ima jedna radnja blizu Ateljea 212 (nije Slic),tamo sam kupila jednu sa nekom vintage slikom, ali Van Goga nigde nema.
Hvala.
To o čemu pričate je4 jako jeftino - treba ti slika kakvu hoćeš i majca i za 5 minuta odštampaju preslikač i zalepe, na početku Knez Mihajlove je bila jedna radnja koja to radi,ne znam da li postoji još uvek.
Imate li ideju gde bih mogla da nadjem neke fensi tapete, onako upecatljive samo za jedan zid - a po mogucnosti da nije Polydec za 100 EUR rolna?
Hvala![]()
ima u zemunu knjizara, to je mislim Zmaj Jovina (od pozorista ka keju), ja sam, doduse prosle godine, tamo videla neke super tapete.Imate li ideju gde bih mogla da nadjem neke fensi tapete, onako upecatljive samo za jedan zid - a po mogucnosti da nije Polydec za 100 EUR rolna?
Hvala![]()