- Poruka
- 53.690
Aha, videla sam, ima bas zanimljivih. Mislim da su do kraja mes. na akciji.E jesam pre neku nedelju bio 330 na akciji,ima jos nekih zanimljivih od istog proizvodjaca
Drago mi je da sam bila od pomoci
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, videla sam, ima bas zanimljivih. Mislim da su do kraja mes. na akciji.E jesam pre neku nedelju bio 330 na akciji,ima jos nekih zanimljivih od istog proizvodjaca
opet loopas i opet se prosipasNije kuga nego ne uvoze ono što ne mogu da prodaju duplo ili troduplo skuplje.
ali i dalje u veru ima ovcijeg kiselog mleka u zemlajnim posudicama.Jel ima negde kozjeg mleka,kaze u veru 2 meseca nije stizalo iz grcke neka kuga ih strefila
Ovčije mleko u glinenim činijama kupujem u Grčkojovcijeg kiselog mleka u zemlajnim posudicama.
jel mogu te posude u airfryer i rernu?Ovčije mleko u glinenim činijama kupujem u Grčkoj
Te posude koristim kada kuvam.
Napravim musaku i u te posude ispečem, pilav takođe.
Dobre su mi i za salate, grickalice.
Lepi se zapeče, i svakom po porcija.Bolju musaku nikada nisam jeo nego u tim glinenim posudama u grčkoj. Odozgo kizje kiselo a posuda greje li greje
Za rernu i pišem.Za airfryer ne znam.jel mogu te posude u airfryer i rernu?
posto ih imam gomilu
https://forum.krstarica.com/threads/dijeta-sa-svezim-sirom.986121/page-2#post-49555264jel mogu te posude u airfryer i rernu?
posto ih imam gomilu