Nista onda to ne volim, hvalaGazirana
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista onda to ne volim, hvalaGazirana
Ja ne mogu..a izgleda ni drugi cim se niko ne oglasava..najbolje da pogledas po oglasima i na kupujem prodajem usluge pa uporediš ceneДа ли неко може да препоручи добру а не тако скупу израду кухиња по мери?
Možeš i sams da napraviš ovo je moja žena sastavila ja joj pridržavao.Да ли неко може да препоручи добру а не тако скупу израду кухиња по мери?
u stvari smrde od kvaliteta obuce ali ti to ne razumesJa te nazuvke kupim jednom godišnje i ugl se pogube ne znam kako. Moraju 95% da budu pamuk inače smrde noge. Lidl ima dobru ponudu bile 400 din 5 pari ili tako nešto. Slagaću vas jer stalno poskupljuju.
U dajhmanu nisam bacio oko imaju na terazijama prodavnicu.
Ne bih postavio bas ovu sliku da hocu bilo kojesportske carape i nazuvice imas u dajhmanu i sport vision-u
imaju adidas.a sad kako izgledaju..to moras tamo da vidis.Ne bih postavio bas ovu sliku da hocu bilo koje
https://www.sportvision.rs/carape/69993751-adidas-3-stripesTe retro mi trebaju i normalnih boja ne dzeksonke
pa ima i crnih..gledaj malo.Xaxa pa kazem necu bele dzeksonke jel citas,znam da guglam neeeemaaaa
Poruči sa alija nema u srbiji ništa da valja po normalnoj ceni. Sve je 10 puta skuplje!Xaxa pa kazem necu bele dzeksonke jel citas,znam da guglam neeeemaaaa
pa mora da mu smrde noge kad nosi obucu iz onog...dajhmanau stvari smrde od kvaliteta obuce ali ti to ne razumes
naravno da treba da budu pamucne ali i obuca da je kozna a ne plasticna.
dzaba ti ako su sve iz te radnjeUpravo te ne smrde od sportske obuće koju posedujem a imam patika ko da sam stonoga
Ne smrde ozbiljno možeš da ponjušiš slobodno često prolazim njegoševom.dzaba ti ako su sve iz te radnje
a posle kukaš da je smrad od čarapa