-MISTER
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
...meni nije bilo lose...otvoren je jos jedan splav, podnosljivo je....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stooo.. za vikend bas bude zabavno. Evo ja bas ovog vikenda vodio brata kuci mrtvog pijanog. Jbg, prvi put se decko napioBig Brown Beaver:Smorio me sabac ovog vikenda ... mnoooogo. Prosli vikend mi je bilo 5x bolje. Sedeo sam kuci i citao knjige i igrao se sa svojim kucetom ... Mrzim jebeni dosadni grad.
????????? Can you give me some more informations about it-MISTER:...meni nije bilo lose...otvoren je jos jedan splav, podnosljivo je....
Daaaa.....zamisli cudadollar MC:Hah, Dobri Duh je zensko. Svaki dan covek nauci ponesto![]()
Gde, shta, kaka ???? Hajde pruzite nam informacije...-MISTER:...meni nije bilo lose...otvoren je jos jedan splav, podnosljivo je....
Oh zar?? Gde to? Na kanalu kod zaobilaznog??Ivan015:A sta mislite gde je otvoren splav![]()
ja mislim da je na letnjikovcu jbt
Ma u redu - jeste on u pravu, ali...dollar MC:Pa jes decko u pravu. Gde moze biti splav?![]()
Pa dobro, ne deluje to sve tako loshe... No mene zaista zanima kada ce se otvoriti neshto zanimljivo za nas, ovako malo "starije"...-MISTER:valjda je u petak bilo otvaranje tog splava....nalazi se izmedju vojske i silosa, nije uredjen teren ispred ali splav izgleda lepo...nesto malo mesta za sedenje, vise lici na diskoteku, mracno je...nema uzivo muzike vec dj pusta stranu muziku do 1 a onda ide grand produkcija...cak mi je i to podnosljivo jer ne ide toma,haris,mile voli disko i ostali izlizani hitovi koje ima smisla slusati samo za novu godinu i zato sto nisam licemer koji kad popije slusa ove dosadne stare pesme..masa je slicna na onom prvom splavu, mozda nesto mladja,slicna recimo cuba libre, znaci..cini mi se da je i opustenije od drugih mesta za izlazak ili to samo vara prvi utisak...recimo, da su ljudi malo manje uplaseni i nemas utisak da su bas malo pre nekog tu ubili kao u vecini sabackih mesta...
![]()
glamur girl:I MISTER po tvom misljenju vredi posetiti to mesto?