Gde i kako naci frajera u sha?

valjda je u petak bilo otvaranje tog splava....nalazi se izmedju vojske i silosa, nije uredjen teren ispred ali splav izgleda lepo...nesto malo mesta za sedenje, vise lici na diskoteku, mracno je...nema uzivo muzike vec dj pusta stranu muziku do 1 a onda ide grand produkcija...cak mi je i to podnosljivo jer ne ide toma,haris,mile voli disko i ostali izlizani hitovi koje ima smisla slusati samo za novu godinu i zato sto nisam licemer koji kad popije slusa ove dosadne stare pesme..masa je slicna na onom prvom splavu, mozda nesto mladja,slicna recimo cuba libre, znaci :)..cini mi se da je i opustenije od drugih mesta za izlazak ili to samo vara prvi utisak...recimo, da su ljudi malo manje uplaseni i nemas utisak da su bas malo pre nekog tu ubili kao u vecini sabackih mesta... :)

-MISTER:
valjda je u petak bilo otvaranje tog splava....nalazi se izmedju vojske i silosa, nije uredjen teren ispred ali splav izgleda lepo...nesto malo mesta za sedenje, vise lici na diskoteku, mracno je...nema uzivo muzike vec dj pusta stranu muziku do 1 a onda ide grand produkcija...cak mi je i to podnosljivo jer ne ide toma,haris,mile voli disko i ostali izlizani hitovi koje ima smisla slusati samo za novu godinu i zato sto nisam licemer koji kad popije slusa ove dosadne stare pesme..masa je slicna na onom prvom splavu, mozda nesto mladja,slicna recimo cuba libre, znaci :)..cini mi se da je i opustenije od drugih mesta za izlazak ili to samo vara prvi utisak...recimo, da su ljudi malo manje uplaseni i nemas utisak da su bas malo pre nekog tu ubili kao u vecini sabackih mesta... :)
Pa dobro, ne deluje to sve tako loshe... No mene zaista zanima kada ce se otvoriti neshto zanimljivo za nas, ovako malo "starije"... ;) :)

Колико сам информисан из прве руке, на отварању је било тако, да када би пустили још можда 50 људи, биле би потребне гумене чизме ... Иначе сплав изгледа феноменално, фотографисао сам га само споља, повелик је.

Колико сам чуо било је доста раје на отварању, и сплав има око 350 места ...

Pa zavisi shta podrazumevamo pod "dobrim mestom za izlazak". Kao shto rece dollar MC, i ja bih se slozila da nema za svakog. Opet da ponovim (izvinjavam se unapred ako pomalo dosadjujem ali...Bog je prvo sebi stvorio bradu, zar ne?), tuzno je shto sva ta mesta ipak okupljaju mladju generaciju... A za nas, preko trideset, teshko da ima bilo shta pametno. Ipak, svet ostaje na mladjima, pa...uzivajte makar vi (mada cenim da nije sjajno ni za vas...) :S

Back