Gde i kako nabaviti penicilin?

Redmond

Elita
Poruka
16.963
Evo sad pricam sa drugom koji kaze da ima gnojnu anginu. Lekar u domu zdravlja mu prepisao injekcije ali nije mu overena zdravstvena pa ne mogu da mu daju :roll: tako da mora jedino sam on da kupi pa da im odnese... Problem je kako kaze sto penicilina nema u prodaji. Kako i sta covek onda da radi u ovako usranom sistemu???

Evo sad pricam sa drugom koji kaze da ima gnojnu anginu. Lekar u domu zdravlja mu prepisao injekcije ali nije mu overena zdravstvena pa ne mogu da mu daju :roll: tako da mora jedino sam on da kupi pa da im odnese... Problem je kako kaze sto penicilina nema u prodaji. Kako i sta covek onda da radi u ovako usranom sistemu???
Daj mu svoju zdravstvenu :)

Nek kupi Ospen, isto mu je, penicilin u tableti, od 1500.

Inače, fakat vam je usran sistem, kod nas bi dobio penicilin 100%, moguće da bi platio pregled ako nema zdravstvenu, a zdravstvenu odavno ne ovjeravamo-elektronska je i ne bakćemo se time. A sve vi Bosna 'vaka, Bosna naka :P
Svako u Srbiji može imati overenu zdravstvenu knjižicu - zaposlen, nezaposlen , osim ako neće da plaća porez u bitisamsvojgazda varijanti ili poslodavac muljavi što je za svaku osudu .Kod nas je takođe elektronska overa

Prošao je kao hitan slučaj , može se javiti opet , svako će mu dati predlog terapije da kupi , ne vidim problem
Mrzelo me za strelice. :lol:

Back