ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.282
Skoro svaki drugi vikend sam na moru, od Opatije do Zadra. Tu ću i za godišnji u augustu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno, ako s ljubitelj talasa, otidji na Paradise plazu. Nudi zaista prelep ugodjaj, a uz to izgleda kao da si na Karibima. Fenomenalnovolim da šaram![]()

Ne fali ništa,samo to nije moj izbor.Šta tome fali? Je l all' inklusive merilo nečijeg kvaliteta Il novčanika? Meni potpuno svejedno gde idem ako se tamo lepo osećam. Sve sam varijante probala, kampovanje, apartmani, hoteli i u većini slučajeva sam se super provodila sa društvom sa kojim sam. Ili porodicom. Mislim da ću ove godine u CG. Jer mi je tamo lepo.
Bliži se leto, vreme je za putovanja
Kupio sam papuče i šorc
Idem na Tasos.. je l bio neko? kakvi su utisci?
Nisam znao da je Novi Šeher na moru.Ja na moru odrasla?!
E, moj Simo, Savo.

možeNe znam.
Ove godine ništa - nema plate.
Možda biste mogli svi što podržavate blokade fakulteta da doprinesete da i mi vidimo more![]()
vidim da je 15 min od meneObavezno, ako s ljubitelj talasa, otidji na Paradise plazu. Nudi zaista prelep ugodjaj, a uz to izgleda kao da si na Karibima. Fenomenalno![]()
Samo jbg išla bih s decom, ne sama
I na jagnjetinu na Teologos...vidim da je 15 min od meneobavezno!
e pa jbg sad .. idem i ja sa ženom i maleckim , šta ima vezeSamo jbg išla bih s decom, ne sama![]()
bolje girosI na jagnjetinu na Teologos...
Ljepota.
Grčka ima lepe plaže... super što nam je blizu.. da živimo u Nemačkoj gore ili tako nekoj vuko jbini trebalo bi nam 3 dana da dođemo..ok ima aviona al cimanje brtLjepota.
i to onu u flasi u obliku bikaValjda Sangriju?!

Ok, očekujem značajni income od blokadera sa forumae pa jbg sad .. idem i ja sa ženom i maleckim , šta ima veze![]()
Giros ima na svakom koraku, a jagnjetina im je fantasticna sa onim njihovim aromama. Zolje i pcele malo smetaju, ali ne ujedaju/ubadaju.bolje giros![]()
Nisam bio u Grčkoj,al na godinu Kreta ako Bog da.Avioni lete redovno.Grčka ima lepe plaže... super što nam je blizu.. da živimo u Nemačkoj gore ili tako nekoj vuko jbini trebalo bi nam 3 dana da dođemo..ok ima aviona al cimanje brt
valjda SNDPJe li se to ide preko SNSD-a opet?
A da mene ubaciš? Praviću se da te ne znam.![]()

parga je prelepaParga...one and only![]()
Vidim, pliva se u novcu.Opatija, najbliže i najmirnije.
Dobro,taman da dođeš do hotela i vratiš se isti dan nazad.Ja rezervišem 2 dana al idem 5 puta

parga je prelepa
Al samo preko razglednice.Vidim, pliva se u novcu.

Ne znam, prije sam ja taj koji Opatiju gleda na razglednici,Al samo preko razglednice.![]()