Imate li nekih planova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo je prelepoU planu je Malta....e sad videcemo ..planovi se menjaju![]()
Za 10 dana u Kosta Riku.Imate li nekih planova?
Ako, zdravo je toZa 10 dana u Kosta Riku.
Kojih?jos ne znam
imam par destinacija u planu ali konacna odluka zavisi od nekoliko stvari![]()
lepihKojih?
Ne znam kako će se sve odvijati ali ako mi godišnji zapadne u julu ili avgustu, ićiću u Tursku. Ako bude ranije opet samo istanbul. Ja volim toplu vodu...Imate li nekih planova?
UtopijaTamo gde *cvjetaju raznobojna cvijeca mira...a narodna je orijentacija - demokracija...*
Knjiga je tamo zelena sa tri njena sadrzaja
sto bi se cimala busem do istanbula?Ne znam kako će se sve odvijati ali ako mi godišnji zapadne u julu ili avgustu, ićiću u Tursku. Ako bude ranije opet samo istanbul. Ja volim toplu vodu...ne bi se kupala pre jula nikad Ali bi volela da pravim pomalo čudne kombinacije odavde do istanbula bus pa od istanbula do negde na moru avion i obrnuto
Kojih?jos ne znam
imam par destinacija u planu ali konacna odluka zavisi od nekoliko stvari![]()
znaš kakve kombinacije mi padaju na um.... odavde avionom ali će me vrv odrati za prtljag s tim što bi ponela jedan koji je u jako lošem stanju, njega tamo bačim a kupim nov, veći. Povratak autobusom jer je u pitanju švercerskisto bi se cimala busem do istanbula?
avion 1 i 15 minuta vec si na moru![]()
lepihKojih?![]()
nesto odredjeno?Grčka....
Za drugu sliku odozgo mogao boh da se zakunem da je Velika plaža u Ulcinju, a ne Grčka.Ja cu u Grcku na more..Otkad sam pre pet godina kupio kampprikolicu u kampu Arion u blizini Leptokarije idem svake godine pocev od sredine maja... no menjamo se na svakih 23 dana sa Prijateljem, njegovom kcerkom, mojom kcerkom i nas cetvoro delimo sumu od oko 2400 eura godisnja poddrska.. lepo je sumovito, wc i tusevi u redu..asvaltirana unutrasnjost moja je prikolica Hoobby525 sa dve spavaonice...veliki kreveti..u blizini su tri marketa plus Lidl u Leptokariji oko 6km..lepo uredjeno i prikolica stoji celu godinu na istoj lokaciji. U promenama meni dodje ukupno 43 do 45 dana po sezoni a od stvari koje posedujem tamo to je velika kuhinja, dva friza, stolovi stolice za rucavanje i jos puno kamp opreme koje nosim na plazu..Komotno je i sumovito tako da nema vrucine..Kupatila sa tusevima, wc ..ne cucavci ciste se i odrzavaju, u toku celog dana.. sudoperi sve to na oko 20metara..nemam slike od kampa no prema moru imam nekoliko/..
![]()
![]()
![]()