Gde ćete na more?

Ne znam kako će se sve odvijati ali ako mi godišnji zapadne u julu ili avgustu, ićiću u Tursku. Ako bude ranije opet samo istanbul. Ja volim toplu vodu... :lol: ne bi se kupala pre jula nikad Ali bi volela da pravim pomalo čudne kombinacije odavde do istanbula bus pa od istanbula do negde na moru avion i obrnuto
sto bi se cimala busem do istanbula? :eek:
avion 1 i 15 minuta vec si na moru :D

sto bi se cimala busem do istanbula? :eek:
avion 1 i 15 minuta vec si na moru :D
znaš kakve kombinacije mi padaju na um.... odavde avionom ali će me vrv odrati za prtljag s tim što bi ponela jedan koji je u jako lošem stanju, njega tamo bačim a kupim nov, veći. Povratak autobusom jer je u pitanju švercerski :malav: Tamo veći kofer može da se nađe za pristojne pare.
Tako sam proletos odnela stari kupila sam lep,nov nov ali vratila sam oba i to puna... :lol:
Baš sam dosta stvari kupila..probrala sam ovde kad sam se pakovala i sav donji veš koji sam ponela je bio poprilično star tako da sam kako skinem čarape,gaće bacala. Obnovila sam potpuno guzni i nožni park :lol:

Ja cu u Grcku na more..Otkad sam pre pet godina kupio kampprikolicu u kampu Arion u blizini Leptokarije idem svake godine pocev od sredine maja... no menjamo se na svakih 23 dana sa Prijateljem, njegovom kcerkom, mojom kcerkom i nas cetvoro delimo sumu od oko 2400 eura godisnja poddrska.. lepo je sumovito, wc i tusevi u redu..asvaltirana unutrasnjost moja je prikolica Hoobby525 sa dve spavaonice...veliki kreveti..u blizini su tri marketa plus Lidl u Leptokariji oko 6km..lepo uredjeno i prikolica stoji celu godinu na istoj lokaciji. U promenama meni dodje ukupno 43 do 45 dana po sezoni a od stvari koje posedujem tamo to je velika kuhinja, dva friza, stolovi stolice za rucavanje i jos puno kamp opreme koje nosim na plazu..Komotno je i sumovito tako da nema vrucine..Kupatila sa tusevima, wc ..ne cucavci ciste se i odrzavaju, u toku celog dana.. sudoperi sve to na oko 20metara..nemam slike od kampa no prema moru imam nekoliko/..
public

public

public

Ja cu u Grcku na more..Otkad sam pre pet godina kupio kampprikolicu u kampu Arion u blizini Leptokarije idem svake godine pocev od sredine maja... no menjamo se na svakih 23 dana sa Prijateljem, njegovom kcerkom, mojom kcerkom i nas cetvoro delimo sumu od oko 2400 eura godisnja poddrska.. lepo je sumovito, wc i tusevi u redu..asvaltirana unutrasnjost moja je prikolica Hoobby525 sa dve spavaonice...veliki kreveti..u blizini su tri marketa plus Lidl u Leptokariji oko 6km..lepo uredjeno i prikolica stoji celu godinu na istoj lokaciji. U promenama meni dodje ukupno 43 do 45 dana po sezoni a od stvari koje posedujem tamo to je velika kuhinja, dva friza, stolovi stolice za rucavanje i jos puno kamp opreme koje nosim na plazu..Komotno je i sumovito tako da nema vrucine..Kupatila sa tusevima, wc ..ne cucavci ciste se i odrzavaju, u toku celog dana.. sudoperi sve to na oko 20metara..nemam slike od kampa no prema moru imam nekoliko/..
public

public

public
Za drugu sliku odozgo mogao boh da se zakunem da je Velika plaža u Ulcinju, a ne Grčka.

Back