- Poruka
- 391.950
Sada kada se u cik turistickih sezona smanjuju ili ukidaju kovid mere da li planirate da idete za godišnji odmor na more i gde.
Ovo je ujedno i pitranje u anketi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće dana,...zdravlje je na prvom mestu!Iskreno, ne želim nigde da idem. Leto mi je postalo overrated. Samo da se odmorim i vidim prijatelje.
+operacija u avgustu
tako je.Biće dana,...zdravlje je na prvom mestu!
Mda se nadam da nije ništa "ozbiljnije".![]()
Isti slucaj ..nanišanila sam Grcku u prvoj polovini septembru a dotle koje kude .Nišanim Grčku u septembru ,ali zavisi od par stvari.
Bio na Sejšelima u martu pa me ne muči "neizdrž"kao ranije. Ako mi se pruži neka izgledna prilika za Tajland tamo negde oko decembra žrtvovaću tu Grčku. Ako ne....Gia su Ellada
![]()
![]()
Turska je ok,...mda meni više odgovara klima u Grčkoj.Grcka nikada nije loš izbor za kupanje i suncanje ..jos ako postoji pored toga i neki arheološki lokalitet..pun pogodak
Dvoje male dece su dvoje male dece, bez obzira na navedene destinacije. Put do istih je priblizno isti.Hrvatska ili Crna Gora, ali najradje bi u Grcku samo mi je problem sto je daleko a imam dvoje male dece
Do Grčke iz Beograda Halkidiki je 7 sati vožnje po autoputu. Nema teorije da je do CG bliže u tom smislu,možda po kilometraži ali vremenski nikako. Osim ako ste iz npr Užica.Hrvatska ili Crna Gora, ali najradje bi u Grcku samo mi je problem sto je daleko a imam dvoje male dece
Pa daj im nešto da se zanimaju, tablet ili neke igračke. Inače, ako ne bi dugo da "dreždiš" na granici (video sam tvoju temu), idite autobusom, manje se čeka nego kad ideš autom. Ili još bolje, ako možete to da si priuštite, idite avionom.Hrvatska ili Crna Gora, ali najradje bi u Grcku samo mi je problem sto je daleko a imam dvoje male dece
Sada kada se u cik turistickih sezona smanjuju ili ukidaju kovid mere da li planirate da idete za godišnji odmor na more i gde.
Lele ću se umočam od smejanje!!pazi sad ovo... kad sam bio star u mlado vreme jedne druge drzave, isli smo grupno avionom za cilipe (dubrovnik) i to je bio let 45-50min (da ne pominjem da je let bio jeftiniji i od busa ili voza). sad sam se zapitao, a jel bre koliko kosta karta beograd - cilipi... i sta?
nadjoh let koji traje 23 sata?! cenu da ne pominjem! Dosao sam do zakljucka da je Dubrovnik tu negde oko Bangkoka ili u Alabami. Svasta mi pada napamet na liniji razmisljanja zasto je to tako.