Gde ćete na more ovog leta?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Anketa - Gde ćete na more ?

• Grčka

glasova: 8 27,6%
  • Crna Gora

glasova: 1 3,4%
  • Hrvatska

glasova: 3 10,3%
  • Turska

glasova: 0 0,0%
  • Albanija

• Italija

• Španija

• Nigde

glasova: 9 31,0%
  • Još uvek ne znam

glasova: 4 13,8%
  • Negde drugo

glasova: 4 13,8%

• Ukupno glasova
    29
Nišanim Grčku u septembru ,ali zavisi od par stvari.
Bio na Sejšelima u martu pa me ne muči "neizdrž" :lol: kao ranije. Ako mi se pruži neka izgledna prilika za Tajland tamo negde oko decembra žrtvovaću tu Grčku. Ako ne....Gia su Ellada :lol: 🚙

Nišanim Grčku u septembru ,ali zavisi od par stvari.
Bio na Sejšelima u martu pa me ne muči "neizdrž" :lol: kao ranije. Ako mi se pruži neka izgledna prilika za Tajland tamo negde oko decembra žrtvovaću tu Grčku. Ako ne....Gia su Ellada :lol: 🚙
Isti slucaj ..nanišanila sam Grcku u prvoj polovini septembru a dotle koje kude .:)
Koliko te znam..žrtvovaces Eladu zbog Tajlanda i eto tebe tamo :lol:

Hrvatska ili Crna Gora, ali najradje bi u Grcku samo mi je problem sto je daleko a imam dvoje male dece
Do Grčke iz Beograda Halkidiki je 7 sati vožnje po autoputu. Nema teorije da je do CG bliže u tom smislu,možda po kilometraži ali vremenski nikako. Osim ako ste iz npr Užica.
Do Makarske ili Splita isto mislim da treba sedam + sati. Jedino do recimo Istre treba oko 6 sati.
Ali u čemu je razlika onda ne razumem? U kom smislu je Grčka dalja?

Na Lošinj, sa prijateljem koji još nikad nije bio na moru. Hteli smo 2020. pa nismo mogli zbog zna se već čega, naredne godine ista priča. E sad kad je situacija normalizovana, biće valjda sve u redu.
Hrvatska ili Crna Gora, ali najradje bi u Grcku samo mi je problem sto je daleko a imam dvoje male dece
Pa daj im nešto da se zanimaju, tablet ili neke igračke. Inače, ako ne bi dugo da "dreždiš" na granici (video sam tvoju temu), idite autobusom, manje se čeka nego kad ideš autom. Ili još bolje, ako možete to da si priuštite, idite avionom.

Sada kada se u cik turistickih sezona smanjuju ili ukidaju kovid mere da li planirate da idete za godišnji odmor na more i gde.
Ovo je ujedno i pitranje u anketi

Mi razmisljamo ove godine da izbegnemo bas more - more. Ja sam glasala za Italiju. Muz za Grcku. Dete za - Legoland!
Jos uvek nismo odlucili ali ako bude Italija bice Garda jer postoji park za decu u blizini i Verona je blizu.
Ako bude Grcka mislimo da idemo na Krit.
Ako bude malac isterao svoju ljubav gledali bi smestaj u Garmisu pa da budemo na cistom vazduhu...ja sam meka srca, treca opcija je najverovatnija.
Mnogo voli...

pazi sad ovo... kad sam bio star u mlado vreme jedne druge drzave, isli smo grupno avionom za cilipe (dubrovnik) i to je bio let 45-50min (da ne pominjem da je let bio jeftiniji i od busa ili voza). sad sam se zapitao, a jel bre koliko kosta karta beograd - cilipi... i sta?
nadjoh let koji traje 23 sata?! cenu da ne pominjem! Dosao sam do zakljucka da je Dubrovnik tu negde oko Bangkoka ili u Alabami. Svasta mi pada napamet na liniji razmisljanja zasto je to tako.

Ja bik na Kasandru s kola!:per: Halkidiki je sveta srpska zemlja!

pazi sad ovo... kad sam bio star u mlado vreme jedne druge drzave, isli smo grupno avionom za cilipe (dubrovnik) i to je bio let 45-50min (da ne pominjem da je let bio jeftiniji i od busa ili voza). sad sam se zapitao, a jel bre koliko kosta karta beograd - cilipi... i sta?
nadjoh let koji traje 23 sata?! cenu da ne pominjem! Dosao sam do zakljucka da je Dubrovnik tu negde oko Bangkoka ili u Alabami. Svasta mi pada napamet na liniji razmisljanja zasto je to tako.
Lele ću se umočam od smejanje!!:hahaha:

Back