Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 11.393
Dnevni ribolov, odlažem za noćni. Još su talasi...
Stavio sam veće udice, no što ove sitne ribice mogu. da ob-zinu
. Vetar još puše, ali talasi slabe.. Do malopre je mali bager ravnao plažu,.. toliko su je talasi izmenili.
Nema puno naroda, koliko ranijih godina, ali ugostitelji dižu cene.
Ja pijem Nikšićko u "Istambulu", samo ovde točim iz pola litre, za 2,5 eura...
detalj iz kafe restorana Istanbul:- desno na vratima piše : Korištenje WC-a, 1 euro - ključ je u šanku. Nama, stalnim gostima ne naplaćuju...
Domaćica - komšinica, čisti lignje za ručak - po mom receptu - u moru.
Ovog puta će ih spremiti nadevene sirom. Kad su nam bili gosti, zgotovili smo ih na žaru...
Oko 25. jula nam stiže ovde društvo sa kojim smo 'špartali' Lefkadom i Kefalonijom, pre skoro desetak godina... Radujemo se... dolaze na 12/15 dana, teško da ću im sve pokazati što mi ovde greje dušu...
Za ribolov sam zvao onog mog Velikog šmekera za savet. Kaže: Dolazim pisle 20. avgusta, tad kreće sezona ribolova, a sad se malo igraj.. napravi nešto kao ježa, možda naleti neka ćorava... Uzmi moj čamac i pentu pa se vozi, kad stanu talasi..
Drugar, Šmeker je radio u našoj školi desetak godina,... i svi smo ga obožavali,.. učenici svi listom, a nama (profesorima elektro struke) je bio idol. Svi smo hteli da budemo - Joca Berar
Toliki je hedonista....
Kad porastem biću Hemingvej,.. ili bar Joca Berar 

Ja pijem Nikšićko u "Istambulu", samo ovde točim iz pola litre, za 2,5 eura...
detalj iz kafe restorana Istanbul:
Domaćica - komšinica, čisti lignje za ručak - po mom receptu - u moru.
Oko 25. jula nam stiže ovde društvo sa kojim smo 'špartali' Lefkadom i Kefalonijom, pre skoro desetak godina... Radujemo se... dolaze na 12/15 dana, teško da ću im sve pokazati što mi ovde greje dušu...
Za ribolov sam zvao onog mog Velikog šmekera za savet. Kaže: Dolazim pisle 20. avgusta, tad kreće sezona ribolova, a sad se malo igraj.. napravi nešto kao ježa, možda naleti neka ćorava... Uzmi moj čamac i pentu pa se vozi, kad stanu talasi..
Drugar, Šmeker je radio u našoj školi desetak godina,... i svi smo ga obožavali,.. učenici svi listom, a nama (profesorima elektro struke) je bio idol. Svi smo hteli da budemo - Joca Berar

Poslednja izmena: