Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
ma bio sam na puno mesta. i drago mi je sto sam ih video. ali ponovo ne mogu ni jedno to mesto uporediti sa recimo nekom zenskom iz mladjih dana.
E pa Ademe svaki covek je jedinstven slucajj.deal with it!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma bio sam na puno mesta. i drago mi je sto sam ih video. ali ponovo ne mogu ni jedno to mesto uporediti sa recimo nekom zenskom iz mladjih dana.

)
jos me ti ne znas.
moja je greska sto polazim od sebe. ja sam vidjao razne zemlje, razne narode, razne gradjevine, razne zene, biloje svacega...puno tih stvari je ostavilo prijatan utisak na meen, ali patetika "kada je moja noga dodirnula..." meni je to ...
ps.milunka rece da pazim na recnik.

Pa tebi je to.....jesi li ikad imao cime da se ponosis.....da li si ikad bio na nekom mestu koje cini jako vazan deo vase istorije...i ako jesi kako si se osecao tamo?
Ti jos nisi shvatila da "zvanicni" Beograd zabole qita za sve van granica opstine BG![]()
Први пут када сам дошла на Косово и Метохију осетила сам
нешто што никада нигде у свету нисам осетила..
.....
...по ко зна који пут, неком другом дискутанту коментаришеш
моје поруке.
Стисни,...................па мени одговори, а не тако около.
Можда ти не можеш то да разумеш, ниси никада тако
нешто доживео, па нисам ни ја у било којем делу света,...
али на Космету јесам.
Кад сам изашла из превоза и први пут стала на
земљу,...ону на Косову и Метохији доживела сам неки
чудан осећај и варовао ти или не, сваки пут тај осећај имам.
Шта теби ту није јасно![]()

nije , Gazimestan jer par kvadratnih desetina kilometara oko spomenickog kompeleksa i okolne poljaneVerujem ti, i zavidim ti...
Cini mi se, kad bih imala priliku, da bih donela grumencic zemlje, kao najdrazu Relikviju
Devedesetih- kad je manje-vise- sve pocelo, bila sam dete ,onda vise nije bilo sanse...
Mozda jednom, ipak...
Ja nisam od onih koji gube nadu, mozda se na izvesno vreme necega odreknem, ali je izgubljeno tek kad zaboravim.
Kosovo, nikad.
P.S. Nesto razmisljam, koliko je narod u Republici Srpskoj drugaciji od nas. Ili, su srecniji sto imaju medije koji nisu pod kontrolom. Tamo malo-malo, pa emisije o Kosovu, pa humanitarne akcije za Srbe na Kosovu...
Sinoc sam odgledala na RTRS jednu od takvih pod nazivom: Za Decane- Za Zivot...
Ne rekoh nista o Gazimestanu, ali, zar svaka stopa svete srpske zemlje na KiM nije Gazimestan?!

Ахтисари, јеси ли то ти?Da je NATO bombardovao Beograd umesto Kosmeta, drugaciju bi politiku Srbi danas vodili![]()

nije , Gazimestan jer par kvadratnih desetina kilometara oko spomenickog kompeleksa i okolne poljane
sta to je brdjansko-ercegovacki kompleks velikog grada koji ni Toronto nije izlecio![]()
vidim dobro napredujete u Beogradskom Pasaluku
To je tovidim dobro napredujete u Beogradskom Pasaluku
... nego lalo, sto se ti mesas, bolje ti je nadji koji Zoltan ce pod led da te smesti, *ebes komsije ercegovce i krajisnike, nece oni da se mesaju
![]()

sta to je brdjansko-ercegovacki kompleks velikog grada koji ni Toronto nije izlecio
?Da je NATO bombardovao Beograd umesto Kosmeta, drugaciju bi politiku Srbi danas vodili![]()

Стварно је жалостан овакав начин размишљања.![]()
Ma nije problem, nego koj ću quatz... Šta ima tamo?
Lepo je Čeda reko, da je Kosovo srce Srbije Beograđani bi napravili do tamo autoput...

Jel' to cinjenica ili nije ?
Evo neki dan vas je posetio podpredsednik US, koji samo sto nije izjavljivao kako uz veceru preferira srpsku krv, a "zvanicni BG" samo sto mu ga nije obalio
Vidis, to je tek zalosno, a ono kako razmislja neko sa strane je totalno irelevantno![]()
Да ли ти правиш разлику између "званичног Београда", у који узгред буди речено спадају у много већем
проценту сви остали, а најмање Београђани и 2 милиона обичних људи, Београђана?
Не знам стварно одакле толика мржња према Беогрду? Шокирана сам.
sada za koji dan je jubilarnih 20 godina kako je najveci skup marve bez rogova u istoriji Srbije bio na pomenutom polju ,pa mislim da je red da se to obelezi sa posebnom temom kada dopdje vreme![]()