Gay parada u nasem gradu

Dali ste za odrzavanje gay parade u nasem lepom gradu ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
DAČIĆ: POLICIJA NEĆE ZABRANITI PARADU PONOSA

(2) Send to friend Print Petak, 2. Septembar, 2011.| Autor: Agencija BETA

BEOGRAD - Ministar unutrašnjnih poslova Ivica Dačić izjavio je da policija, uprkos velikom bezbednosnom riziku, neće zabraniti Paradu ponosa i da postoje pritisci iz Evrope da se taj skup održi.
"MUP neće zabraniti Paradu jer bi se time cela odgovornost bacila na MUP. Neka se isprse političari, neka kažu šta hoće, a ne da se kriju iza MUP-a", rekao je Dačić novinarima ispred Osnovne škole "Dragan Lukić" na Bežanijskoj kosi.
Uputan da li postoje pritisci iz Evrope da se održi Parada ponosa, Dačić je odgovorio: "Naravno, to je tema svih razgovora". On je kazao da je Parada zakazana, da policija pravi bezbednosne procene, a da političari treba da daju svoj stav o tome.
"Pošto mi je Agencija za borbu protiv korupcije zamerila, onda u svojstvu ministra unutrašnjih poslova kažem da postoji veliki bezbednosni rizik, a kao zamenik premijera da o tome treba da se izjasne svi relevantni faktori", rekao je Dačić. Parada ponosa zakazana je za 2. oktobar.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/dacic-policija-nece-zabraniti-paradu-ponosa-120250.php

Значи полиција добија батине зато што ЕУ тако жели????

Синдикат ће да откаже послушност Дачићу ,видиш пролази време ове владе ако им послушност откаже полиција ни Бог им не може више помоћи

Синдикат ће да откаже послушност Дачићу ,видиш пролази време ове владе ако им послушност откаже полиција ни Бог им не може више помоћи

Не лупетај... Полиција не сме да откаже послушност надређенима. Да имаш мало памети, знала би то ...

Не лупетај... Полиција не сме да откаже послушност надређенима. Да имаш мало памети, знала би то ...

А то се никада пре није десило да полиција откаже послушност ако је надлежни није Бог !

Полиција се ослања на синдикат а синдикат тражи да се одложи парада ако Дачић упркос све томе одлучи да пошаље полицију да брани 50 људи.Упркос томе ја мислим и чврсто верујем да ће полиција да откаже послушност.

А то се никада пре није десило да полиција откаже послушност ако је надлежни није Бог !

Полиција се ослања на синдикат а синдикат тражи да се одложи парада ако Дачић упркос све томе одлучи да пошаље полицију да брани 50 људи.Упркос томе ја мислим и чврсто верујем да ће полиција да откаже послушност.

Ма није с тобом све како треба, видим ја ... Због параде срама да се прави државни пуч? Стварно ти је досадно тамо одакле си ...

Разграничите дешавања октобра 2000. године и параду срамоте ... Те све ствари нису исте ...

Ali statistički gledano, mislim da nije ništa manji procenat onih koji su protiv parade Lezbejsko Derperske Parade nego onih koji su izašli u protest protiv Slobe a policija odbila poslušnost.

a ja mislim da Lepa Divna Partija ima pravi stav i jedini iskren o ovome

Ne prdi...
ggfight-1.gif

A jel onanišeš dok kucaš ove nebuloze?
Ono, jedna ruka do lakta u rupi, druga na tastaturi?

Па и ја бих забранио, међутим ЕУ је много пара дала да се ова парада ПОНОВО одржи и нормално је да врше притисак на то. Одржавање параде срама је пројекат који много новца доноси

Moze li se znati kome je EU dala te pare .. Ko su ti politicari ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back