STAJIC
Aktivan član
- Poruka
 - 1.624

Neutralni:8)
Ej ljudi, mislim da ne bi bilo fer da se najaktuelnija i najposecenija tema tek tako izgubi sa prve stranice!Zar ne, sta vi mislite?
8)
Ja se slazem!!!
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neutralni:8)
Ej ljudi, mislim da ne bi bilo fer da se najaktuelnija i najposecenija tema tek tako izgubi sa prve stranice!Zar ne, sta vi mislite?
8)
RaDoSnA:evo,bas me je Sveti Duh zadunuo i resio da kroz mene izdiktira jos nekoliko smrtnih grehova i pravila,koja treba da zastrasuju moje potomke u narednih hiljadu godina......
JA SAM STRASNI DEMON I SVE CU DA VAS NABIJEM NA...KOLAC!
a,denu cu da zavirim u cega....
 elem , pa poshto se svi pravite pametni , da ne kazhem produhovljeni , jer b to poteglo i neq , ne daj Bozhe , polemiq o sexualnoj opredeljenosti , reko da i ja bacim koju ,sigurna u sebe , pxexexexexexexe...
) , sve je to i moje i tvoje , i ovde  i tamo...
Samo tako nastavi , natji tjesh divne stvari 
.
) pa onda gledanje u pasulj(zesto ne u grasak? nepravedno zapostavljen) zatim karte:tarot,ciganske,obicne. Onda gledanje u solju,kinezi gledaju u caj.Pa onda gledanje u plecku.(Svinjsku za bozic),pa onda neke rune,u CG LIJU STRAVU!!!!!!!!!!!!!!! (moja sestra ,crnogorka po majci se zalila da su joj" slivali stravu" kad je bila tamo kod babe)Pa onda razni vidovnjaci,nadri lekari i ostalo.To su samo vesti manipulatori.Postoji samo odredjeni shablon po kome to funkcionise. Pa samo da posmatrate nekoga i da imate odredjena znanja iz psihologije i pod uslovom da ste vesti u manipulaciji svi mozete nekome reci sta vam padne na pamet a da 40% BUDETE U PRAVU.Poruka:Koliko si ti dokon, pa se pojavljujes i kao Savesni, Neutralni, Gost...Pa vidi se po recenicama i crvenim slovima, na pojedinim mestima.
Daj, ostavi ovaj narod na miru, nek veruje u sta god hoce.Nnemoj nametati svoju volju.Mozda nisu ovde svi hriscani.Tvoje je pravo da verujes, u sta hoces... I ne vidim sta je u astrologiji lose....
Usput, koja si ti sekta?Jehovi svedoci ili sta vec .....
Den:![]()
Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".
Cuvajte se zamki Sotone i njegovih demona!
maestra:Den, izadji negde na pice i muziku, provedi se covece. Kakvi jehovini svedoci! Da li ti nekad pricas o necem drugom?![]()
a kako su tri kralja saznali da je Isus rodjen ako ne promatranjem zvjezda?![]()
Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".
Cuvajte se zamki Sotone i njegovih demona!
a kako su tri kralja saznali da je Isus rodjen ako ne promatranjem zvjezda?

Sta bravo?
Satana ih je vodio putem zvezde koju su pratili i tako dosli do Isusa!

tko ti je Jehova daj mi reci ?[/QUOTE
Obzirom da imas kompjuter otidji na Google i ukucaj JEHOVA i dobices odgovor.Otvori bilo koju enciklopediju ili recnik, pronadji ime Jehova pa se, fino informisi pre nego pocnes da diskutujes.
Nadam se da cemo se cuti ponovo. Zanima me sta ces imati da kazes!![]()
ma daj...to je pretjerano.
ovo nije religija ovo je fanatizam.
takvi kad meni zvone na vrata u 9 ujutro lete odmah iz dvorišta kad im se spustim.

ma daj...to je pretjerano.
ovo nije religija ovo je fanatizam.
takvi kad meni zvone na vrata u 9 ujutro lete odmah iz dvorišta kad im se spustim.