Gatanje, gledanje u zvezde, spiritizam-demonske moci!

• Začetnik teme Začetnik teme Den
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RaDoSnA:
evo,bas me je Sveti Duh zadunuo i resio da kroz mene izdiktira jos nekoliko smrtnih grehova i pravila,koja treba da zastrasuju moje potomke u narednih hiljadu godina......
JA SAM STRASNI DEMON I SVE CU DA VAS NABIJEM NA...KOLAC!
a,denu cu da zavirim u cega....

;)

Ako znas sta je sveti duh, ne Sveti Duh, onda nastavljamo razgovor, ako ne znas-pitaj, zatim pazljivo slusaj!

;)

A nema vishe ? Ja se taman zachitala...:( elem , pa poshto se svi pravite pametni , da ne kazhem produhovljeni , jer b to poteglo i neq , ne daj Bozhe , polemiq o sexualnoj opredeljenosti , reko da i ja bacim koju ,sigurna u sebe , pxexexexexexexe...
Nije li zhivot lep ? Ulicom prolaze lica , sa setom i osmehom , neko voli , pogledom uprtim u istom prvacu , u kom i ja gledam .Neko preglasno govori , sa strashtju zheli dati do znanja da postoji , neko pak mudro tjuti , pitanja punih usta ...
I sva ta voda koju pijem i tochim , rechi koje mislim , vazduh koji dishem , zemlja kojom hodim , hrana koju jedem ( jer nekad i ogladnim :)) , sve je to i moje i tvoje , i ovde i tamo...
Nije li zhivot lep ?
I Bog , ako uzmemo da to mu je ime , smeje se sada i ovde , i meni , i vama , gde tratjimo dah na strah da nema toga dovoljno svega za sve nas :)

ps . Den , jedno malo pitanjce .... Chitash li t shta josh , osim Biblije ?

@neko ko... Draga , moje mishljenje , nije i da s me pitala za isto , je da s na odlichnom putu :)Samo tako nastavi , natji tjesh divne stvari :).

toliko od ja :)

I vi verujete u gatanja? pojedini-naravno.Zamislite samo: bajalice,gasenje raznih stvari(olovo,ugljevlje,krec :)) pa onda gledanje u pasulj(zesto ne u grasak? nepravedno zapostavljen) zatim karte:tarot,ciganske,obicne. Onda gledanje u solju,kinezi gledaju u caj.Pa onda gledanje u plecku.(Svinjsku za bozic),pa onda neke rune,u CG LIJU STRAVU!!!!!!!!!!!!!!! (moja sestra ,crnogorka po majci se zalila da su joj" slivali stravu" kad je bila tamo kod babe)Pa onda razni vidovnjaci,nadri lekari i ostalo.To su samo vesti manipulatori.Postoji samo odredjeni shablon po kome to funkcionise. Pa samo da posmatrate nekoga i da imate odredjena znanja iz psihologije i pod uslovom da ste vesti u manipulaciji svi mozete nekome reci sta vam padne na pamet a da 40% BUDETE U PRAVU.

Poruka:
Koliko si ti dokon, pa se pojavljujes i kao Savesni, Neutralni, Gost...Pa vidi se po recenicama i crvenim slovima, na pojedinim mestima.
Daj, ostavi ovaj narod na miru, nek veruje u sta god hoce.Nnemoj nametati svoju volju.Mozda nisu ovde svi hriscani.Tvoje je pravo da verujes, u sta hoces... I ne vidim sta je u astrologiji lose....
Usput, koja si ti sekta?Jehovi svedoci ili sta vec .....

Ma, dosadno mu je... odlepio covek, uplasen...

Den:
:D

Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".

Cuvajte se zamki Sotone i njegovih demona!

Momce, tebi treba profesionalna pomoc... kako bi bilo da malkice zaviris u sebe? Gotovo sam sigurna da prezires i sa gadjenjem gledas na svet oko sebe, da nemas devojku, da ne izlazis (sem mozda po mestima sa gospel muzikom pevas "Aleluja" i nadas se boljitku u sebi samom...).. Izvini, ali stvarno ga pretera! Uzivaj, brate, u zivotu, to je tako DOOOOOBROOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

danas ljudi u stvari ne znaju u sta veruju, tj kao pripadaju nekoj religiji a u stvari ne znaju nista o njoj...
a sto je neko spomenuo, pa ima nekoliko glavnih religija, ali svaka od tih religija je tako "komercijalizovana" mislim ajde uzmimo pravoslavce za primer... da li neko ko je pravoslavni pop treba da zlostavlja decu? ili da li vladika treba da blagosilja fabriku duvana? ili da li treba da se crkva mesa u politiku?
a da ne pricamo da kod nas narod zivi totalno neprosvecen i nema pojma sta je to pravoslavlje, nemaju pojma koja su osnovna nacela, pa onda i ne mogu da se sa time sloze ili ne. jer jednostavno nemaju pojma, ko bi ih naucio?
ideje da su Hrist i Bog jedna osoba, kao i sveti duh... mislim trojstvo, to je jedna od najsmesnijih ideja. kako je Isus dosao na zamlju ako je on bog? totalno glupavo.
kao sto pise u bibliji a naravno religije se ne pridrzavaju, to je da ne treba obozavati nikog osim samog boga, a mislim da pravoslavci imaju svece za svaki dan u godini.
i vi recite da je to prava religija?
koja je to religija koja ne krsi zakone iz biblije?
svaka religija za pocetak ima hramove, a bog je rekao da mu to nije potrebno.
imaju svece, a bog je rekao da treba samo njega obozavati
svaka religija gresi u svojoj interpretaciji jedne iste knjige, biblije
govorim o glavnim religijama, jer sa ostalima nisam upoznata
uglavnom tuzno je sto je toliko ocigledno da niko nema pojma ni o cemu, svi lupaju gluposti

:D

Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".

Cuvajte se zamki Sotone i njegovih demona!
a kako su tri kralja saznali da je Isus rodjen ako ne promatranjem zvjezda?

ma daj...to je pretjerano.

ovo nije religija ovo je fanatizam.

takvi kad meni zvone na vrata u 9 ujutro lete odmah iz dvorišta kad im se spustim.

Zalosno je sto je u svetu sve manje ljubavi prema bliznjem. Nedostatak manira i negostoprimstvo je sve vise izraz i licna karta sveta u kome zivimo. Nekada su prostori bivse Jugoslavije bili poznati u citavom svetu po gostoprimstvu i dubokom postovanju "putnika namernika".

Nije tesko i nije potrebna hrabrost izbaciti bilo koga iz kuce, naprotiv, potrebna je poniznost i postovanje saslusati onoga koji donosi dobru vest.

Mislis li da si ucinio delo koje niko drugi nije u stanju da ucini? "Cega se mudar stidi, nerazuman se ponosi".

Razmisli dobro kada ti ponovo ti ljudi zakucaju na vrata, zasto dolaze iako si ih izbacio iz kuce!

Back