- Poruka
- 354
Da li je netko imao problema s tim i rešio to. Mene muči nema rešenja niti jedna terapija ne deluje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras da ides na ultrazvuk da se vidi gde i u cemu je tvoj problem.ja pijem dicetel i xanax sr sve me fino smiri ali stomak boli i dalje. koštice ne mogu jest zbog refluksa počeo bi se gušit,više ne msijem niti čokoladu da jedem odmah se počnem gušit
ako ga piješ kako ovde piše,i dalje ti je rđavo, menjaj docu, i lekali doktori su mi dali krivu terapiju i pojacali taj problem. disem kao zaba to je najgore.
ne pomaze soda. vec sam probao.Imao sam te probleme i sada mi se ponekad javi.Resim sa jednom kasicicom sode bikarbone i casom vode.Ako ne mozes direktno iz kasicice da uzmes sodu,onda je dobro razmuti u casi vode,izmesaj sa kasicicom da se sto pre sjedini s vodom i popi,posle 10 minuta,najvise ces da podrignes i osetices olaksanje u stomaku,nema vise nadutosti.
uzimam jedan ujutro i jedan navecer. tako mi je doktor preporucioako ga piješ kako ovde piše,i dalje ti je rđavo, menjaj docu, i lek
ima zilion lekića i nemoguće je da tebi ništa ne pomaže.
........
Vaţno je da Dicetel uzmete na pravilan način jer moţe iritirati Vaš jednjak: - uvijek uzmite tabletu usred jela - progutajte cijelu tabletu uz punu čašu vode. Nemojte drobiti, cuclati ili ţvakati tablete.
Ako uzmete više Dicetela nego što ste trebali, obratite se odmah liječniku ili u bolnicu. Ponesite pakiranje lijeka i ovu uputu sa sobom. Mogu se javiti probavni poremećaji, kao npr. nadutost i proljev.
čitaš, sredinom obroka sa ćašom vode.uzimam jedan ujutro i jedan navecer. tako mi je doktor preporucio
Pa onda nije taj reflux, gledaj da nekako sam nadjes pravi nacin i put,bio sam na ultrazvuku na svim pretragama. napuhnut sam jako u stomaku a ne znaju uzrok toga.
ma vise ni sam ne znam sto je osim da kiselinu osetim na jezikuPa onda nije taj reflux, gledaj da nekako sam nadjes pravi nacin i put,
ne smemo uvek da se oslanjamo na lekare i njihove aoarature ili kako ih
ono vide i dozivljavaju. Sam je covek sebi najbolji lekar.
ujutro i navecer ako bas jako boli onda uzmem tada kad zaboličitaš, sredinom obroka sa ćašom vode.
je l tako uzimaš ,ili samo zvekneš ujutro i naveče![]()
Ja stvarno ne znam koji je lekar specijalista nadlezan za taj refluks,ma vise ni sam ne znam sto je osim da kiselinu osetim na jeziku
kod mene jesu tesko disem kao da sam zabaJa stvarno ne znam koji je lekar specijalista nadlezan za taj refluks,
pre nedelju ,dve, kod ORL lekara vidim da je on taj koji je kao specijalista
i za reflux, ali bih ja uvek isla prvo kod nekog gastrologa.#
Moj muz ima n ekakav problem sa tim refluksom ( tako je rodjen)
neka genetika, greska, ali se to na ultrazvuku videlo ( gastrolog)
u smislu da je raj reflux totalno poremecen, iskrivljen, tu leka nema,
ali nisu bas ni tegobe neke da ih covek ne izdrzi.
Pa ono, vidi se na svakom ako ides bas to da snimas.kod mene jesu tesko disem kao da sam zabai meni se video na ultrazvuku refluks
ima ima želudac stišče pluća. ja uzimam dicetel i xanax sr i lexirium 1.5 nista drugo ne pomaze nikakav ares zipantola emanera reflustat. vec sam lud od tih bolova.Pa ono, vidi se na svakom ako ides bas to da snimas.
Ne verujem da sa otezanim disanjem to ima veze, moj muz ima (valjda) iskrivljen
taj refluks i on ima problem sa kasljucanjem koje ga snadje barem jednom u dva meseca,
onda uzima nekoliko dana Omeprazol i onda to prodje.
Benzosi su obicni maskeri simptoma, nista drugo... shvatam problem refluxa, nikad ga nisam resio u potpunosti.ima ima želudac stišče pluća. ja uzimam dicetel i xanax sr i lexirium 1.5 nista drugo ne pomaze nikakav ares zipantola emanera reflustat. vec sam lud od tih bolova.
Benzosi su obicni maskeri simptoma, nista drugo... shvatam problem refluxa, nikad ga nisam resio u potpunosti.
Digestivni trakt inace moze da stiska i pluca i srce i sve zivo, neverovatno nezgodne simptomatike moze da izaziva...
Tri pitanja, koliko imas kila, kolika ti je visina, i u kakvom stanju ti je kicmeni stub?
190 cm 90 kila kicma mi nije bog zna sta od malena imam problema s njom isao na vezbe 8 godina da se izravna i glava me boli od operacije tumora na malom mozgu svaki dan bez prestankaBenzosi su obicni maskeri simptoma, nista drugo... shvatam problem refluxa, nikad ga nisam resio u potpunosti.
Digestivni trakt inace moze da stiska i pluca i srce i sve zivo, neverovatno nezgodne simptomatike moze da izaziva...
Tri pitanja, koliko imas kila, kolika ti je visina, i u kakvom stanju ti je kicmeni stub?
Visina tezina idealno... Pretpostavio sam da si imao tezi problem sa kicmom, cak i blaga kifoza i skolioza mogu da uticu drasticno na funkcionisanje digestivnog sistema.190 cm 90 kila kicma mi nije bog zna sta od malena imam problema s njom isao na vezbe 8 godina da se izravna i glava me boli od operacije tumora na malom mozgu svaki dan bez prestanka
meni je najgore kad lezim onda me najvise boliVisina tezina idealno... Pretpostavio sam da si imao tezi problem sa kicmom, cak i blaga kifoza i skolioza mogu da uticu drasticno na funkcionisanje digestivnog sistema.
Ovaj drugi deo jbg, ne znam sta da ti kazem... 95% ljudi su u nekom feleru sa zdravljem, mnogo malo potpuno zdravih ljudi znam, a da su prebacili 30.
Mozda probaj sa nekim treningom da se malo kicma dovede u normalniji polozaj? Mozda neki fasting tipa 8 sati jedes 16 sati ne jedes, meni to bas odmori zeludac ponekad. Mozda cak probati i neku ekstremniju varijantu tipa 35-40 sati samo na elektrolitima i vodi i onda par dana blaga ishrana, lagana istezanja i vezbe kicmenog stuba i slicno? Treba probati svasta....
Eto ja sam primetio da meni sedenje i manjak treninga totalno remeti rad digestivnog trakta.
O prenajedanju i alkoholu nema poente ni da pricam koliko je pogubno.