- Poruka
- 89.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ћим ово прочитах јасно ми је
Velikosrbski nacionalizam ne miruje, to Zlo još uvek nije pobeđeno.
Ministar odbrane Bratislav Gašić usred Bosne i Hercegovine obilježava dan "srbske" vojske gde je istaknuta zastava susedne Srbije. Direktan udar na suverenitet Bosne i Hercegovine.
Zgrožen sam velikosrbskim nacionalizmom, ne zato što mrzim svoj narod, nego zato što nas žive sravnio sa zemljom, vratio u feudalno doba. Šta je Mile iz Laktaša do feudalni posednik zemlje i naroda u entitetu rs. Kmetovi služe vladara samo da bi preživeli u 21. veku. Ekonomski razvoj ne postoji, industrijska proizvodnja na nuli. Očaj i beznađe. Pametne glave su zbrisale put Evrope i sveta. Ostali su flegmatici pomireni sa svojom sudbinom među kojima sam i ja.
No, ipak u meni bukti nezadovoljstvo ma koliko pokušavao da zanemarim situaciju.
Stoga, apelujem na susede iz Srbije
Okanite se velikosrbskog nacionalizma!
Vi birate vlast u zemlji, vi ste odgovorni za vladajuću garnituru. Ako vlast nije legitimna, smenite je. Ne možete dopustiti da vas vlast upropasti nazadnom politikom, ne možete biti toliko inertni pa da problem ostavite budućim generacijama. Vlast suvereno vlada, ali ne zaboravite, suverenitet proizlazi iz naroda.
Molim vas opametite se dok imate koliku-toliku teritoriju. Ako nastavite ovim putem, Vojvodina i Sandžak bi mogli takođe krenuti nekim svojim putem.
Zar ne uviđate kauzalitet ?
Nisu nikako normalni, misle da su zajedničke institucije njihove a ne zajedničke.Баш ће неко из Сарајева забранити представницима из РС улазак у касарну "Козара" која је практично највећа касарна на територији РС.
Сулуда идеја, не контам политичаре из Сарајева, касарна је власништво РС а не фамозне "заједничке" војске која је настала након Дејтона.
bravo za gasica samo tako da nastavi
Ministar odbrane Bratislav Gašić usred Bosne i Hercegovine obilježava dan "srbske" vojske gde je istaknuta zastava susedne Srbije. Direktan udar na suverenitet Bosne i Hercegovine.
Zgrožen sam velikosrbskim nacionalizmom, ne zato što mrzim svoj narod, nego zato što nas žive sravnio sa zemljom, vratio u feudalno doba. Šta je Mile iz Laktaša do feudalni posednik zemlje i naroda u entitetu rs. Kmetovi služe vladara samo da bi preživeli u 21. veku. Ekonomski razvoj ne postoji, industrijska proizvodnja na nuli. Očaj i beznađe. Pametne glave su zbrisale put Evrope i sveta. Ostali su flegmatici pomireni sa svojom sudbinom među kojima sam i ja.
No, ipak u meni bukti nezadovoljstvo ma koliko pokušavao da zanemarim situaciju.
Vi birate vlast u zemlji, vi ste odgovorni za vladajuću garnituru. Ako vlast nije legitimna, smenite je. Ne možete dopustiti da vas vlast upropasti nazadnom politikom, ne možete biti toliko inertni pa da problem ostavite budućim generacijama. Vlast suvereno vlada, ali ne zaboravite, suverenitet proizlazi iz naroda.
Molim vas opametite se dok imate koliku-toliku teritoriju. Ako nastavite ovim putem, Vojvodina i Sandžak bi mogli takođe krenuti nekim svojim putem.
Mozda je dosao da "omeksava Dodika"?Sve što je protiv BiH je super, pa čak i ako je od Gašića.![]()
A ono što ne valja jeste da je to deo kampanje za odmeravanje u Srbiji.
Republika Srpska je Republici Srbiji najvažnija i da kažemo najbliža susedna republika.Sasvim je razumljivo što zvaničnici Srbije prisustvuju svečanostima povodom važnih datuma istorije susedne republike.I zvaničnici Srpske prisustvuju svečanostima povodom značajnih datuma istorije Srbije.
da kažemo da je to entitet a ne republika.da kažemo najbliža susedna republika
"Nema vam više Klintona" ali ima NATO savez. Ima i vojni savez HrMa vi još i pretite? Nema vam više Klintona, znaš.![]()
Geopolitički entitet što znači država.da kažemo da je to entitet a ne republika.
Odluka Muslimana ili po novom Bošnjaka 1993 da se opredele za velikodržavni projekat i konfrontaciju sa svojim komšijama Srbima,nije se pokazala kao mnogo mudra.Za ovih 35 godina Muslimani bejha su se demografski skoro prepolovili a iseljevanje još više uzima maha."Nema vam više Klintona" ali ima NATO savez. Ima i vojni savez HrKs
Alb
Vi pretite prizivanjem rata, vaši političari grubo zadiru u suverenitet i političku nezavisnost naše države. Vučić preti da će biti "katastrofa" za Bosnu i Hercegovinu ukoliko se begunac od bh. pravosuđa Dodik smesti na optuženičku klupu Suda BiH
za njim je raspisana centralna poternica, meša se u unutrašnje stvari Bosne i Hercegovine
a nema pravo.
Opet dolazimo do termina velikosrbska politika. Sumanut koncept izgradnje Srbije koja bi zahvatala teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, severne Makedonije, svoje korene vuče još iz vremena kada je izdato delo 'Načertanije' od Ilije Garašanina. On je govorio da u Bosni žive Bošnjaci pravoslavne, bošnjaci katoličke i bošnjaci muhamedanske veroispovesti. Ne spominje srbe.
Imam samo jednu molbu ali i zahtev sa punim pravom.Odluka Muslimana ili po novom Bošnjaka 1993 da se opredele za velikodržavni projekat i konfrontaciju sa svojim komšijama Srbima,nije se pokazala kao mnogo mudra.Za ovih 35 godina Muslimani bejha su se demografski skoro prepolovili a iseljevanje još više uzima maha.
Daleko najveća žrtva velikomuslimanske ekspanzionističke politike jesu upravo sami Muslimani - Bošnjaci 1993.
Srbi su Bosna i Hercegovina.Ne samo oni koji žive u Srpskoj i u MHF nego svi Srbi.Znači i oni iz Vranja iz Nikšića....Imam samo jednu molbu ali i zahtev sa punim pravom.
ODBIJTE od Bosne i Hercegovine ! Prestanite da širite taj lažni narativ da su u Bosni tobože nekakvi srbi i "srbska država" rs !
Zovem se Nemanja ali to ne znači da sam iz Srbije.
Ja sam iz Bosne i Hercegovine.
Ja sam bosanac.
Ne želim da bilo šta imam sa vama srbijancima jer je vaša istorija i vaša prošlost tako žalosna i prazna !
Da je RS "geopolitički entitet" tako bi bio i definisan u
Dejtonskom Mirovnom Sporazumu
No nije, definisan je upravo kao "entitet"
u prevodu neka celina, neodređena, nedorečena
iz razloga da bi mogla evoluirati
u napredan oblik društveno-političke zajednice
kao razvijena ekonomska regija i slično.
STOP krivotvorenju značenja reči !
STOP Dodikovoj pogubnoj politici !
Okanite se BiH, nemate nikakve veze sa nama !
Odluka Muslimana ili po novom Bošnjaka 1993 jesu upravo sami Muslimani - Bošnjaci 1993.
Što se vi bošnjaci brinete za Vojvodinu ?
Ne brinemo se "mi". Mi samo ukazujemo da bi vi trebali više da se brinete za Vojvodinu nego za Bosnu i Hercegovinu sa kojom imate veze kao što imate recimo sa Turskom ili Jermenijom, dakle nikakve veze.Što se vi bošnjaci brinete za Vojvodinu ?
Nikad Bosna ništa bolje od Milorada Dodika nije imala.Ne brinemo se "mi". Mi samo ukazujemo da bi vi trebali više da se brinete za Vojvodinu nego za Bosnu i Hercegovinu sa kojom imate veze kao što imate recimo sa Turskom ili Jermenijom, dakle nikakve veze.
Mi odnosno ja spomenuo kauzalitet.
Državna vlast vam je otuđena, autokratska, radi protiv interesa građana.
Rudna bogatstva na istoku ustupljena kinezima, "jadar" će pripasti EU, Rusi drže NIS, arapi PKB itd.
Umesto da državna vlast sama eksploatiše prirodne resurse, uveća BDP za 10 X
isto tako bdp per capita
ta vlast se ponaša kao vazal.
Kod nas u istočnoj Bosni stanje još gore. Imamo feudalnog posednika koji svakodnevno zloupotrebljava nacionalna i verska osećanja "srba" levo od Drine u političke svrhe, tako gradi privatnu imperiju, poseduje teritoriju i ljude koje podmeće kao živi štit od bh. Pravosuđa dok nelegalno gomila materijalno bogatstvo.
Visoki Predstavnik(ohr) upravo želi da mu izbije iz ruku imovinu kojom nelegalno raspolaže, na taj način ograniči njegovo mafijaško delovanje, pogubno po narod
E to je taj "nelegitimni" Kristijan Šmit
Šta traži švabo u Bosni, koekude?Ne brinemo se "mi". Mi samo ukazujemo da bi vi trebali više da se brinete za Vojvodinu nego za Bosnu i Hercegovinu sa kojom imate veze kao što imate recimo sa Turskom ili Jermenijom, dakle nikakve veze.
Mi odnosno ja spomenuo kauzalitet.
Državna vlast vam je otuđena, autokratska, radi protiv interesa građana.
Rudna bogatstva na istoku ustupljena kinezima, "jadar" će pripasti EU, Rusi drže NIS, arapi PKB itd.
Umesto da državna vlast sama eksploatiše prirodne resurse, uveća BDP za 10 X
isto tako bdp per capita
ta vlast se ponaša kao vazal.
Kod nas u istočnoj Bosni stanje još gore. Imamo feudalnog posednika koji svakodnevno zloupotrebljava nacionalna i verska osećanja "srba" levo od Drine u političke svrhe, tako gradi privatnu imperiju, poseduje teritoriju i ljude koje podmeće kao živi štit od bh. Pravosuđa dok nelegalno gomila materijalno bogatstvo.
Visoki Predstavnik(ohr) upravo želi da mu izbije iz ruku imovinu kojom nelegalno raspolaže, na taj način ograniči njegovo mafijaško delovanje, pogubno po narod
E to je taj "nelegitimni" Kristijan Šmit
Ma ti još i pretiš? Opameti se ti sarajevski dok ti je i Trokutistan još moguć!
Nije on običan Bošnjak, nego Neoosmanlija.Када прочитам конструкције од форумаша којег не "регистровах" раније
Знам да је у питању нарицање србофобијом задојеног припадника бошњачког корпуса који се некад као у овом случају лажно представе Србином.
Узгред, само празноглавци користе подваљену конструкцију великосрпски национализам. Не постоји нација Великосрби, да постоји неко би чуо за ту нацију, па не може постојати нешто што би могли назвати великосрпским национализмом. Но празноглавци то не могу разумјети.
А и ово "entitet rs" је баш "дубокоумно".Чуј, ентитет рс.
Како год, застава Србије се вијори на свечаностима у Српској у складу са одлуком донесеном у највишем законодавном тијелу Српске.
Министар одбране братске Србије је у Бањој Луци присуствовао свечаности на овај важан дан на позив званичника Српске.
А сад што то није право србофобичној камарили, шта да се ради.