GAŠIĆ OSVANUO NA FRESCI

Sta ce ti muzej, to je moderno na Balkanu da su muzeji zatvoreni.. ni u Sarajevu ne radi ako ce ti biti lakse, dodji na more i uzivaj, ne opterecavaj se glupostima :)

Čak i kada bi zanemarili kulturu malo teže ide sa zanemarivanjem katastrofe u pravosuđu.

- - - - - - - - - -

Ovo su već stvari da se Sveti Sava prevrne u grobu, a mi lagano osnujemo neku novu Srpsku pravoslavnu crkvu, onako na livadu uz drveni krst sa običnim kuhinjskim astalom umesto oltara i sa slikama pravih svetaca u duši.

U džipovima bi nas jurili po livadi kao jeres.

Ima puno i rođenih Beograđana koji se tako ponašaju, nemoj da misliš kako ti je grad nešto posebno po tom pitanju...

To im je već karakterna osobina , a ona se ne menja mestom rođenja , znam da je i takvih gomila ovde ali za to bi nam trebalo mnogo više vremena nego što je ova temica na kojoj se smejemo bati santosu i njegovom provincijskom primitivizmu i gluposti :)

SRBIJAAutor: NB 06:51
Nakon freske sa njegovim likom, bivši ministar odbrane Bratislav Gašić je dobio i zvanje viteza prvog reda.

Naime, Zoran Živković je na svom tviter nalogu postavio fotografiju zahvalnice Bati Gašiću u kojoj se navodi da je on vitez prvog reda Srpske napredne stranke. Živković je fotografiju stavio uz natpis "Bolest se širi i stvara "napredno srpsko plemstvo".

Gašić je, kako stoji u zahvalnici, proglašen vitezom SNS-a zbog uloženog truda, energije, harizme, ambicije, šarma i svestranog doprinosa u napredovanju Srpske napredne stranke, te prezentovanju Kruševca u pravom svetlu.

CrprhO9WAAA0YRe.jpg

VITEZ PRVOG REDA SRPSKE NAPREDNE STRANKE !!!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Nakon freske sa njegovim likom, bivši ministar odbrane Bratislav Gašić je dobio i zvanje viteza prvog reda.

Naime, Zoran Živković je na svom tviter nalogu postavio fotografiju zahvalnice Bati Gašiću u kojoj se navodi da je on vitez prvog reda Srpske napredne stranke. Živković je fotografiju stavio uz natpis "Bolest se širi i stvara "napredno srpsko plemstvo".

Gašić je, kako stoji u zahvalnici, proglašen vitezom SNS-a zbog uloženog truda, energije, harizme, ambicije, šarma i svestranog doprinosa u napredovanju Srpske napredne stranke, te prezentovanju Kruševca u pravom svetlu.

Pogledajte prilog 401767

Dakle definitivno materijal da se proglasi svetim :)

Svaka cast za video, s tim sto se ja ne bih zadrzavala na pojedinim imenima, nego na samoj pojavi da nekog za zivota samo zato sto je dao novac, naslikaju na freskama kao ktitora. Oslikanih ktitora je bilo i ranije, ali to su mahom bili carevi, vlastela....sama cinjenica da je neko dopustio da i povrh u sustini dobrog dela (zidanja crkve) mada i to je pitanje kad cuti na potapanje jedne mnogo starije crkve i manastira, bude naslikan na fresci i nema dovoljno samokriticnosti pa bio i najbolji, da kaze, neka stavite me u pisanoj formi ili ni toliko, govori mnogo o duhovnom padu i ktitora (vlastodrzca) i crkve (odgovornih u njoj, jer crkva je siri pojam).

Pogledajte prilog 401767

:zeek:

Kaži da je njuz...svejedno, ne mogu da verujem ali stvarno :confused:

Slazem se, ovi su gori od komunista.

Bogohulno je ovu ološ staviti i u istu rečenicu s komunistima.

Oni su samo poslednji u lancu ishrane onih: najgorih, najjadnijih, najprezrenijih, najiskompleksiranijih , najneobrazovanijih, najnesposobnijih , onih za koje nije bilo mesta ni u specijalizovanim ustanovama za osobe sa specijalnim potrebama, a ZLO , čisto zlo im je genski urođeno te ni psihijatri sa takvima neće da imaju posla.

Naravno da mislim na DOS-ovce, ološ jeftino kupljenu da glume vlast posle definitivne kapitulacije 5-og oktobra 2000-te , a ovi poslednji su kap , ekser koji je amero briselska , reptilska gamad ukucala u kovčeg ovog naroda i zemlje.

Oni su samo poslednji u lancu ishrane onih: najgorih, najjadnijih, najprezrenijih, najiskompleksiranijih , najneobrazovanijih, najnesposobnijih , onih za koje nije bilo mesta ni u specijalizovanim ustanovama za osobe sa specijalnim potrebama, a ZLO , čisto zlo im je genski urođeno te ni psihijatri sa takvima neće da imaju posla.

Naravno da mislim na DOS-ovce, ološ jeftino kupljenu da glume vlast posle definitivne kapitulacije 5-og oktobra 2000-te , a ovi poslednji su kap , ekser koji je amero briselska , reptilska gamad ukucala u kovčeg ovog naroda i zemlje.

RebeccaBg ovi boga ne priznaju misle da su iznad njega..udarile im pare u mozak.

Ja ner znam zasto si ti puna ovakvog "jeda" na DOS kad si i sama tog 5. oktobra bila na ulicama da menjas tradasnju vlast, kako si pisala.

Kazi lepo, pogresila sam i sama, i sada mi se ovaj nastavak svega ne svidja, moze to i lepse da se kaze, zensko si nema potrebe za ovakvim "grcem".

Back