solarnaeklipsa Primećen član Poruka 959 13.05.2022. u 20:20 - Ganjate li zauzete #126 Ne ganjam ja ali me takve zadese.
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.554 13.06.2022. u 15:22 - Ganjate li zauzete #127 Ne. Nije mi zanimljivo.
DarkMoon Legenda Poruka 55.574 13.06.2022. u 15:25 - Ganjate li zauzete #128 Samo cista situacija ,cist racun duga ljubav.
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 41.224 13.06.2022. u 15:45 - Ganjate li zauzete #129 Војвода: Свако ко "гања" заузету или заузетог, треба му се тако сочно искакати по лобањи и уринирати по њему, да је то нека најблажа верзија. Kliknite za proširenje... auuuu, ala si strog... Pa, dešavalo mi se da sam u vezi sa oženjenim... sex kombinacija, kako god se to zvalo Ali nisam "ganjala" tj jurila za njim. naprotiv.
Војвода: Свако ко "гања" заузету или заузетог, треба му се тако сочно искакати по лобањи и уринирати по њему, да је то нека најблажа верзија. Kliknite za proširenje... auuuu, ala si strog... Pa, dešavalo mi se da sam u vezi sa oženjenim... sex kombinacija, kako god se to zvalo Ali nisam "ganjala" tj jurila za njim. naprotiv.
lmihajlo Aktivan član Poruka 1.356 13.06.2022. u 20:17 - Ganjate li zauzete #131 ~sweet girl~: Sočna tema u najavi. Jedan čova je ganjao zauzete i citiram: "Ako valja drugom, valjaće i meni" Da li se još ko rukovodi ovom imaginacijom? A ko će početi? Kliknite za proširenje... Ponekad do zauzete moze lakše da se dodje ..u slucaju da je zapostavljena u braku ili da je muz trenutno indisponiran
~sweet girl~: Sočna tema u najavi. Jedan čova je ganjao zauzete i citiram: "Ako valja drugom, valjaće i meni" Da li se još ko rukovodi ovom imaginacijom? A ko će početi? Kliknite za proširenje... Ponekad do zauzete moze lakše da se dodje ..u slucaju da je zapostavljena u braku ili da je muz trenutno indisponiran
AleksaJ Buduća legenda Poruka 37.579 14.06.2022. u 16:18 - Ganjate li zauzete #132 ~sweet girl~: Sočna tema u najavi. Jedan čova je ganjao zauzete i citiram: "Ako valja drugom, valjaće i meni" Da li se još ko rukovodi ovom imaginacijom? A ko će početi? Kliknite za proširenje... Чова ?! Па та горе је женска максима ..... Мушка је да 'ко ће се бакће око запарложене њиве .. и празнога града '...
~sweet girl~: Sočna tema u najavi. Jedan čova je ganjao zauzete i citiram: "Ako valja drugom, valjaće i meni" Da li se još ko rukovodi ovom imaginacijom? A ko će početi? Kliknite za proširenje... Чова ?! Па та горе је женска максима ..... Мушка је да 'ко ће се бакће око запарложене њиве .. и празнога града '...