kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
.............jel sam upao ,ili je sendvich za mene .........?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.............jel sam upao ,ili je sendvich za mene .........?

Reci ti meni zasto neko ima potrebu da izjavljuje kako mrzi celi svet?
Ja sam vecerala, preuzmi ako si gladan....![]()

....napolju poledica pa sam se malo kao nasankao .....;-)Reci ti meni zasto neko ima potrebu da izjavljuje kako mrzi celi svet?
...koliko gangstera na jednom mestu, 'el ste iz istog ganga?![]()

...kako ne bi' znao za Mileta Chizmitja i devetara Cokulitja i piruetu i t d.....ne znam...ja sam bila dete generacije cipelica...koje nikada nisam gledala, znas ono pred dnevnik...gang cipelića![]()
...kako ne bi' znao za Mileta Chizmitja i devetara Cokulitja i piruetu i t d...
)Zato sto potiskivanje osecanja nije dobro

el se rachuna upoznavanje na forumu, ako ne onda jesam8-)da li je iko od vas koji ste se upisali na inace extremno glupavoj temi,zapravo ikada upoznao autenticnog gangstera,ne mislim na pilicare,sitne muvatore,shabancice sa tatinim pistoljem,nalozene klince,shishtavce,otimace pazara u trafikama i sl.,vec O.G-a,coveka koji donosi odluke ,izdaje naredjenja,drzi..ako ne ceo,onda barem deo grada pod shapom (u segmentu kriminala koji je njegova uza specijalnost) ili barem nekog od njegovih ljudi od poverenja,ne vojnike,ali ne upoznao,kao..u prolazu te neko predstavi,rukujete se i kao ..e upoznao sam tog i tog,(ili procitao neciju "biografiju" pa misli da ga zna) nego upoznao ga kao choveka,bio sa istim u situacijama nevezanim za njegov "posao",razgovarao s' njim o zivotnim..opstim temama,e ako ima takvih,neka kazu nesto na temu,a vi ostali...o cemu vi pricate?
da,upravo tako,a o cemu bi inace pricao sa jednim gangsterom kada bi ga upoznao,mozda o kriminalu,kombinacijama...ti?upoznao pravog gangstera i razgovarao sa njim o opstim, zivotnim temama...