gangsteri...

oni?

• ne... jer njima ne sme da se brcka po mobilnom telefonu...

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Zato sto potiskivanje osecanja nije dobro

Znaci, ako nam neko digne pritisak i dodje nam da ga momentalno zadavimo, mi to treba i da uradimo, da ne bi "potiskivali" negativna osecanja....
Osecanja potiskuju oni koji sa njima ne znaju da izadju na kraj, samosvesna osoba ne potiskuje nista, nego se uspesno suocava sa njima i prevazilazi ih.
Lepo ja kazem da nemate pojma.

Divlja vidi se da ti je sve potaman.
Blago tebi.

Sto se tice teme, ne znam sta je poenta pitanja postavljaca teme, osim da se zeza.
I gangsteri su ljudi, pa verovatno i oni mogu da vole... nekog... vise ili manje.

Ne druzim se sa takvim osobama...

da li je iko od vas koji ste se upisali na inace extremno glupavoj temi,zapravo ikada upoznao autenticnog gangstera,ne mislim na pilicare,sitne muvatore,shabancice sa tatinim pistoljem,nalozene klince,shishtavce,otimace pazara u trafikama i sl.,vec O.G-a,coveka koji donosi odluke ,izdaje naredjenja,drzi..ako ne ceo,onda barem deo grada pod shapom (u segmentu kriminala koji je njegova uza specijalnost) ili barem nekog od njegovih ljudi od poverenja,ne vojnike,ali ne upoznao,kao..u prolazu te neko predstavi,rukujete se i kao ..e upoznao sam tog i tog,(ili procitao neciju "biografiju" pa misli da ga zna) nego upoznao ga kao choveka,bio sa istim u situacijama nevezanim za njegov "posao",razgovarao s' njim o zivotnim..opstim temama,e ako ima takvih,neka kazu nesto na temu,a vi ostali...o cemu vi pricate?

Hmm, naravno da nisam upoznala pravog gangstera, nisam ni te ostale, sitne, "shabancice sa tatinim pistoljem"... Ali, tripujem se da bih volela da upoznam, iz blizine, ali opet, sa bezbedne distance, da vidim kakav je samo jedan takav dan... A naravno, plasila bih se, verovatno... :| Mislim, koliko li se sve to razlikuje od nasih bezbednih naivnih zivotica...

Ne mora covek da dozivi nuklearnu katastrofu da bi znao da su nuklearne centrale potencijalna opasnost. Prednost coveka u odnosu na zivotinju je da uci i iz tudjeg iskustva. To rece jedan gangster, pokojni doduse.

da li je iko od vas koji ste se upisali na inace extremno glupavoj temi,zapravo ikada upoznao autenticnog gangstera,ne mislim na pilicare,sitne muvatore,shabancice sa tatinim pistoljem,nalozene klince,shishtavce,otimace pazara u trafikama i sl.,vec O.G-a,coveka koji donosi odluke ,izdaje naredjenja,drzi..ako ne ceo,onda barem deo grada pod shapom (u segmentu kriminala koji je njegova uza specijalnost) ili barem nekog od njegovih ljudi od poverenja,ne vojnike,ali ne upoznao,kao..u prolazu te neko predstavi,rukujete se i kao ..e upoznao sam tog i tog,(ili procitao neciju "biografiju" pa misli da ga zna) nego upoznao ga kao choveka,bio sa istim u situacijama nevezanim za njegov "posao",razgovarao s' njim o zivotnim..opstim temama,e ako ima takvih,neka kazu nesto na temu,a vi ostali...o cemu vi pricate?
el se rachuna upoznavanje na forumu, ako ne onda jesam8-)

upoznao pravog gangstera i razgovarao sa njim o opstim, zivotnim temama... kao, jel ukljucujes masinu kad je jeftina struja? a jel prokuvavas farmerke? a koji prasak koristis? o, devla, devla... a jel znate onu pricu kad je kralj, pravi kralj, ostavio kamen na pu... ma... koga je uopste i briga za tu pricu? ha... pravi, tipicni gangster... a, iskreno... ocekivao sam da ce ovde ljudi napomenuti da imaju iskustva, al' da o tome ne vole da pricaju... znate, one price... kada se braca '19te vrn'o...

Back